Találatok a Real Marid címkére

Találatok száma: 6

A United Bergamóból vett csatárt, a City Holender Filip mellől

2021-01-17 10:03:39

Jelentjük, a labdarúgó topligákban a téli átigazolási idény és annak pletykamalmai minden egészségügyi és gazdasági tragédiák árnyékában is zakatolnak, ha a szokásosnál sokkal rövidebb formában is, de természetesen idén is jelentkezünk szokásos összefoglalóinkkal.

téli transzfersorozat spanyol átigazolás angol átigazolás Real Marid Premier League Manchester United

Amikor a Real Madrid pár millióért és Nunezért kapott egy aranylabdást

2018-03-21 14:33:48

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni. Új sorozatunk a labdarúgás érdekes csereügyleteivel foglalkozik.  A hatodik részben azt nézzük meg, hogyan került Michael Owen a Real Madridhoz.

szupercserék retrocserék játékoscserék West Ham United West Ham United Sheffield United

Real: Benzema magyarázatot vár a kapitánytól a mellőzése miatt

2017-03-24 11:49:23

A Real Madrid francia válogatott támadója, Karim Benzema magyarázatot vár Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, miért hagyta ki őt a nemzeti csapat Luxemburg elleni keretéből.

spanyol foci Real Marid Karim Benzema

PD: a Real nagy szerencsével nyert csak Córdobában

2015-01-24 17:54:09

A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 20. fordulójában az éllovas Real Madrid a Córdobához látogatott, és csak pokoli szenvedések árán és nem kevés szerencsével nyert 2–1-re. Cristiano Ronaldót ütésért kiállították, a győztes gólt Gareth Bale szerezte a 89. percben 11-esből.

Real Marid La Liga Córdoba

Pokoli szenvedés árán nyert a Real, Ronaldo ütött, és pirosat kapott

2015-01-24 15:15:08

A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 20. fordulójában az éllovas Real Madrid a Córdobához látogatott, és csak pokoli szenvedések árán és nem kevés szerencsével nyert 2–1-re. Cristiano Ronaldót ütésért kiállították, a győztes gólt Gareth Bale szerezte a 89. percben 11-esből.

spanyol labdarúgás közvetítés Real Marid La Liga Nabil Gilasz Córdoba

Mourinho megtizedeli a Real Madridot?

2015-01-17 11:46:11

Ismét elröppent öt hónap az életünkből, rögvalósággal szigorított szabadlábon, és ismét elérkezett a futballszurkolók kedvenc-utált periódusa, az átigazolási időszak. Újra jelentkezik topligás transzferrovatunk, amelynek minden előzetes híreszteléssel ellentétben semmi köze nincs ahhoz, hogy magasabb szinteken is felvetődött az újságírók drogtesztje. Hetente jelentkező – őszintén szólva átigazolási pletykákkal megspékelt – rovatunkban Anglia, Olaszország, Németország és a Ligue 1 után szokás szerint zárjuk topligás körsétánkat a Primera Divisiónnal!

téli transzfersorozat spanyol átigazolás spanyol labdarúgás nemzetközi átigazolás angol átigazolás Real Marid