Találatok a Pini Zahavi címkére

Találatok száma: 6

Bayern: a vezetőség szerint Lewandowski ügynöke nyomására távozna

2022-05-23 07:48:17

Robert Lewandowski ügynöke, Pini Zahavi rendkívül erős kijelentéseket tett a Bildnek a Bayern Münchenből távozni kívánó Lewandowski átigazolásával kapcsolatban: szerinte ügyfele a bajor klubra már csak történelemként tekint, nem érti, miért tagadja meg tőle a vezetőség, hogy olyan csapathoz szerződjön, amilyenről mindig is álmodott. Sőt, kijelentette, a Bayern nem is tett javaslatot arra, hogy a lengyel csatár meghosszabbítsa a 2023-ban lejáró szerződését.

Robert Lewandowski Pini Zahavi Bundesliga Bayern München Barcelona

Bayern: Lewandowski ügynöke már Barca-mezeket vásárolt – sajtóhír

2022-05-19 10:45:19

Spanyol sajtóinformációk szerint Robert Lewandowski ügynöke, Pini Zahavi szerdán Barcelonában járt, ahol a lengyel labdarúgó nevével ellátott tíz Barca-mezt vásárolt.

nemzetközi átigazolás Robert Lewandowski Pini Zahavi Bayern München Barcelona

Bayern: kudarcba fulladt az Alaba jövőjéről szóló titkos találkozó

2020-10-29 16:19:05

A Bild beszámolója szerint újabb tárgyalási kísérlet fulladt kudarcba a Bayern München vezetősége és csapat osztrák válogatott labdarúgója, David Alaba képviselői között. A titkosnak szánt találkozóra múlt pénteken kerítettek sort. Tizenegy plusz bónuszokban további hatmillió eurós éves fizetésre mondott nemet Pini Zahavi játékosügynök.

német labdarúgás Pini Zahavi Hasan Salihamidzic David Alaba Bundesliga Bayern München

Bayern: menedzsere elmondta, Lewandowski távozni akar!

2018-05-30 09:56:33

Pini Zahavi, a Bayern München labdarúgócsapatát erősítő Robert Lewandowski menedzsere a Bild érdeklődésére elmondta, ügyfele új kihívásra vágyik, ezért a nyári átigazolási időszakban távozna, és erről már a bajor klub vezetőségét is tájékoztatta.

német átigazolás nemzetközi átigazolás Robert Lewandowski Real Madrid Pini Zahavi Karl-Heinz Rummenigge

Bayern: Neymar ügynöke Madridba viszi Lewandowskit?

2018-02-26 20:17:54

Újra felerősödtek a Robert Lewandowski–Real Madrid házasságról szóló pletykák, miután a Bayern München lengyel támadója ügynököt váltott.

spanyol átigazolás német átigazolás nemzetközi átigazolás Robert Lewandowski Real Madrid Pini Zahavi

Két ország „küzdhet” a Chelsea-csatárért

2007-01-22 00:00:09

Könnyen elképzelhető, hogy az izraeli labdarúgás legnagyobb ígéretének tartott, s már a Chelsea felnőtt csapatában is szerephez jutó Ben Sahar hamarosan a lengyel A-válogatott játékosa lesz, a varsói média ugyanis egyre nagyobb „nyomást” gyakorol a szövetség illetékeseire. A kettős állampolgárságú támadó már játszott az izraeli U21-es nemzeti együttesben, de most még lehetősége van arra, hogy a fehér-pirosakhoz „igazoljon”.

Ben Sahar Pini Zahavi