Találatok a Paula Ungureanu címkére

Találatok száma: 7

Női kézilabda: Dragana Cvijics idénye véget ért – lapértesülés

2019-03-26 10:09:04

A Gazeta Sporturilor információja szerint véget ért Dragana Cvijics idénye, a CSM Bucuresti szerb válogatott beállója térdproblémák miatt nem léphet pályára a bajnokság és a Bajnokok Ligája hátralévő mérkőzésein.

női kézilabda BL kézilabda Paula Ungureanu Dragana Cvijics CSM Bucuresti

Női kézi: újabb klasszis köszönt el a román válogatottól

2017-01-04 17:51:25

Paula Ungureanu, a Dunaferr korábbi és a CSM Bucuresti jelenlegi kapusa bejelentette, hogy többet nem lép pályára a román női kézilabda-válogatottban.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda Paula Ungureanu

Kiss Évánál csak a „harmadik számú” norvég kapus jobb

2014-12-18 14:54:28

A női kézilabda Európa-bajnokság középdöntője után a Nemzeti Sport Online az EHF statisztikái alapján készített egy összeállítást, amely a legfontosabb egyéni mutatókat gyűjti csokorba. Ami magyar szemszögből leszűrhető: ezúttal játékosaink közül kevesen vannak, akik klasszis mutatókkal büszkélkedhetnek, Kiss Éva formája azonban az Eb egyik legkellemesebb meglepetése.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb 2014 női kézi Eb 2014 Silje Solberg Paula Ungureanu Nycke Groot

Mi Görbicz nélkül, ők Neaguval - középdöntős nyitány Romániával

2014-12-13 11:27:05

A középdöntővel folytatódik a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság. A magyar válogatott Romániával kezd a debreceni csoportban (20.30, tv: M1, élőben az NSO-n), amelyet az utóbbi fél évben kétszer is legyőzött felkészülési meccsen, de nálunk akkor még játszott Görbicz Anita, az ellenféltől viszont hiányzott Cristina Neagu. Németh András szövetségi kapitány szerint a végjátékban fejlődnie kell csapatának; a becserélt Tóth Gabriellának álmatlan éjszakája volt. PERCRŐL PERCRE A KÉZI EB MINDEN TÖRTÉNÉSE ITT!

női kézilabda Eb 2014 női kézilabda női kézi Eb Tóth Gabriella Paula Ungureanu Németh András

Női kézi: Ungureanu és Lazovics is hosszabbít

2014-02-13 21:47:19

Cristina Neagu és Dragana Cvijics után újabb játékosával hosszabbít a Győri ETO-val közös Bajnokok Ligája középdöntős csoportban szereplő Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata: a beállós Szuzana Lazovics újabb két évre kötelezi el magát a 2012-es BL-győzteshez.

női kézilabda Paula Ungureanu Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: szétesőben a Valcea, a Fradinál cáfolják a románok érkezését

2013-04-16 01:34:26

Ahogy az várható volt, a Bajnokok Ligájából való kiesést követően megkezdődött az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatának szétesése. A román klub hivatalosan is bejelentette, hogy felbontották a francia Allison Pineau szerződését, míg magyar szempontból érdekesebb hír, hogy két játékost is szóba hoztak az FTC-Rail Cargo Hungariával, a magyar csapatnál azonban cáfolnak.

női kézilabda Valentina Ardean Elisei Paula Ungureanu Oltchim Valcea Katarina Bulatovics FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi Eb: családi gyász miatt két meccset kihagy a kapus

2012-12-04 01:57:15

Camelia Hotea késői sérülése után újabb hiányzója lesz a román női kézilabda-válogatottnak a szerbiai Eb-n, a kapus Paula Ungureanu ugyanis családi gyász miatt hazautazott, s kihagyja az oroszok és az izlandiak elleni csoportmeccset.

női kézilabda Eb női kézilabda Paula Ungureanu