Találatok a NSO Tv címkére

Találatok száma: 6632

Eb 2020: „3–0-s győzelmet vártunk, megleptek minket a magyarok”

2021-06-20 12:56:44

A városligeti, hivatalos szurkolói zónában nemcsak magyar, hanem francia drukkerekkel is össze lehetett futni a két csapat Eb-mérkőzésének idején. Az 1–1-re végződő találkozó után az NSO Tv-nek nyilatkozó szurkolók elmondták, alaposan meglepte őket a magyar válogatott játéka, ők előzetesen 3–0-s győzelmet vártak Griezmannéktól. 

szurkolók szurkolói zóna superfeed magyar válogatott francia válogatott foci Eb 2020

Eb 2020: „Óriási ajándékot kaptunk, világraszóló eredmény”

2021-06-19 23:14:30

A szurkolók nem raktak volna fel sok pénzt arra, hogy Fiola Attila betalál a franciáknak, de annál nagyobb a meglepetés – és persze hátvédünk a dicséreteket is bezsebelheti. Ahogy tette az egy ponttal a regnáló világbajnok ellen a magyar válogatott, s ezzel óriási ajándékot adott a hazai drukkereknek, akik így bizakodóan várják a németek elleni, utolsó csoportmeccset az Európa-bajnokságon. 

szurkolók szurkolói zóna superfeed magyar válogatott francia válogatott foci Eb 2020

Eb 2020: Mbappét is meg lehet állítani – Bölöni

2021-06-18 18:55:53

Bölöni László, a Nemzeti Sport szakértője szerint a magyar válogatott Franciaország ellen bátrabban fog játszani, mint első Európa-bajnoki mérkőzésén. Az ellenfél erősebb lesz, mint kedden, úgyhogy Marco Rossinak valamivel meg kell lepnie a franciákat. Bölöni szerint még Kylian Mbappét is meg lehet állítani – még ha nem is éppen egyszerű feladat.

videó superfeed magyar válogatott francia válogatott NSO Tv Magyarország

Eb 2020: Ez a mérkőzés más lesz – Kalmár

2021-06-18 18:19:21

Kalmár Zsolt szerint a franciák a portugáloknál is gyorsabban játszanak, így a magyar válogatottnak nem szabad kinyílnia második Európa-bajnoki csoportmérkőzésén. A DAC középpályása szerint Gulácsi Péternek több dolga lesz, ugyanakkor a franciák sokszor minden mezőnyjátékosukkal az ellenfél térfelén tartózkodnak, így lesz lehetőség a kontrákra. A Nemzeti Sport szakértője felhívta a figyelmet arra, hogy a gólszerzéshez most pontosabban kell játszani.

videó superfeed magyar válogatott francia válogatott NSO Tv Magyarország

Eb 2020: Ronaldo bizonyította, mennyire komolyan vettek minket – Bölöni

2021-06-16 19:06:23

A Nemzeti Sport szakértője, Bölöni László úgy látta: a magyar válogatott a Portugália ellen mérkőzésen bizonyította, hogy van tartása és értéke, ráadásul a közönséggel is elfogadtatta magát. Cristiano Ronaldo pedig megmutatta, mennyire komolyan vették a portugálok Marco Rossi alakulatát. Persze látott hibákat a szakember, akitől megtudtuk, miért uralták a portugálok annyira a középpályát.

videó portugál válogatott magyar válogatott NSO Tv Euro 2020 Eb 2021

Eb 2020: Óriási mentális erő van a srácokban – Kalmár

2021-06-16 17:40:37

Kalmár Zsoltnak nagyon tetszett a magyar válogatott játéka Portugália ellen, és örül, hogy a játékosok bizonyították a szurkolóknak: mindent megtesznek a pályán. A DAC középpályása szerint nagy mentális erő van a játékosokban, így sokat fognak profitálni a portugálok elleni 3–0-s vereségből. A Nemzeti Sport szakértője arról is beszélt nekünk, mekkora élmény volt, amikor az egész stadion ünnepelte Schön Szabolcs meg nem adott gólját.

videó portugál válogatott magyar válogatott NSO Tv Kalmár Zsolt Euro 2020

Eb 2020: a 84. percig a szurkolói zónában is parádés volt a hangulat – videó

2021-06-15 22:47:15

Mint ismert, a magyar válogatott sokáig tartotta a döntetlent, majd 3–0-ra kikapott Portugáliától a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában. A mérkőzés alatt ott járt az NSO Tv stábja a városligeti, hivatalos szurkolói zónában, ahol parádés hangulat fogadott minket, egészen a találkozó 84. percéig. A szurkolók a portugál gólok után szomorkodtak, de a végén vastapsot kapott a magyar válogatott. Élje át videónkban ezeket a pillanatokat!

videó superfeed magyar válogatott Portugália NSO Tv Magyarország

Eb 2020: Nekem az tetszik a válogatottban, hogy… – Görbicz Anita

2021-06-11 10:09:13

A magyar kézilabdázás két meghatározó alakja, a frissen visszavonult Görbicz Anita és a norvég Elverum játékosa, Máthé Dominik mesélt az NSO Tv-nek néhány hete a futballhoz, azon belül is a magyar válogatotthoz és a 2020-as Európa-bajnoksághoz való viszonyáról. Elöljáróban annyit: mint az egész nemzet, ők is nagyon szurkolnak Szalai Ádámék sikeres szerepléséért.

válogatott videó magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság kézilabda foci Eb 2020

A nap kérdése: Ki lövi az elsőt? – „Szalai Ádám, ahogy Bordeaux-ban”

2021-06-14 10:13:54

Egyértelműen kijelenthető: a legtöbb szurkoló Szalai Ádámtól várja azt, hogy a 2016-os Európa-bajnoksághoz hasonlóan az idei tornán is ő lesz az, aki az első magyar gólt szerzi. De kaptak bőven mások is szavazatot, például Juhász Roland és Horváth Ferenc sem a csapatkapitányra tippelt.

szurkolók superfeed magyar válogatott Portugália Németország NSO Tv

Videó: amikor Horváth Ferenc nyakláncát levágatta a bíró, de Luís Figóét nem

2021-06-10 16:17:22

Kedden Portugália ellen kezdi meg várva várt szereplését a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságon. A Budapest Honvéd vezetőedzője, Horváth Ferenc tudja, milyen érzés gólt szerezni több tízezer ember előtt a Puskás Arénában (akkori nevén Népstadionban) a portugálok ellen, ráadásul arról is vannak személyes emlékei, milyen az, amikor egy Cristiano Ronaldóhoz hasonló sztár játszik az ellenfélnél – őt akkoriban Luís Figónak hívták.

válogatott videó superfeed magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság foci Eb 2020

A nap kérdése: kiderítettük, hány pontot várnak a szurkolók a magyar válogatottól

2021-06-13 14:56:54

Optimistán várják a szurkolók a magyar labdarúgó-válogatott szereplését az Európa-bajnokságon annak ellenére, hogy a csoportban a portugálok, a franciák és a németek várnak a csapatunkra. A legtöbben pontot, pontokat remélnek Marco Rossi együttesétől, sokan bíznak abban, hogy az első meccsen meglephetjük a portugálokat, de már az is boldogsággal töltené el őket, ha összejönne legalább egy döntetlen. 

szurkolók superfeed magyar válogatott Portugália Németország NSO Tv

Eb 2020: Michael Boris elmondta, hogyan nyerhetünk a németek ellen

2021-06-12 23:48:23

A legutóbb az MTK-t irányító Michael Boris korábban dolgozott a magyar U19-es és az U21-es válogatottal is, az Eb-keretünkben több olyan játékos is szerepel, akiről már akkor azt gondolta, biztosan felnőttválogatott lesz. Róluk is esik szó a videónkban, ahogy azt is körbejárjuk, mi vezethet eredményre a németek ellen, mire alapozza, hogy Marco Rossi csapata meglepetést szerezhet a legnehezebbnek mondható F-csoportban. Ez a csapatunk!  – német szemmel.

superfeed német válogatott magyar labdarúgó-válogatott ez a csapatunk Németország NSO Tv