Találatok a NSO Tv címkére

Találatok száma: 7657

FTC: Rosszabb időszakomban az edzésmunkából is visszavettem – Katona már érzi a bizalmat

2023-12-07 00:29:42

A labdarúgó NB I 4. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Mezőkövesd a Ferencvárost fogadta, és bár alig néhány napja az Üllői úton pontot szerzett, hazai pályán már nem sikerült neki a bravúr. Az FTC biztosan nyert 2–0-ra, és egy pontra megközelítette a Paksot. A találkozó után Katona Bálinttal beszélgettünk, aki a szezonban másodszor volt kezdő bajnokin a Fradiban.

videó labdarúgó NB I 4. forduló közvetítés NSO Tv NB I 4. forduló Mezőkövesd

Szoboszlai Zsolt: Sokszor láttam sírni Dominiket, mert nem nyert

2023-12-05 14:37:23

Az Egy nap az utánpótlásért elnevezésű konferencia egyik legérdekesebb beszélgetését Szoboszlai Zsolttal, a magyar válogatott és a Liverpool 23 éves labdarúgója, Szoboszlai Dominik édesapjával folytatta az utanpoltassport.hu főszerkesztője, Bruckner Gábor.

videó magyar válogatott légiósok Szoboszlai Zsolt Szoboszlai Dominik NSO Tv

Paks: Messze még a vége... – Könyves 34 évesen először harcolhat NB I-es aranyért

2023-12-03 16:59:31

A labdarúgó NB I 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Paks 2–1-re győzött az Újpest otthonában, így megtartotta vezető helyét a tabellán. A találkozó után a 34 éves Könyves Norberttel beszélgettünk, aki már az 5. gólját szerezte az idényben.

Újpest videó Paks NSO Tv NB I Könyves Norbert

KTE: Most rajtunk is kifogott a pályánk – Zeke az MTK-tól elszenvedett vereség után

2023-12-02 17:29:01

Igen nehéz pályaviszonyok mellett az MTK gyűjtötte be a három pontot Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójában,  méghozzá úgy, hogy mind a három gól tizenegyesből született. A találkozó után a kecskemétiek játékosával, Zeke Márióval beszélgetett az NSO Tv stábja, aki főszereplője volt az MTK második büntetőjének.

videó Zeke Márió NSO Tv NB I 15. forduló MTK Kecskemét

Kézi: a veszprémi közönség lecserélte volna, de Ilics, Mahé és Vajlupau kiállt Corrales mellett

2023-12-01 09:39:39

Végletekig kiélezett, fordulatos küzdelemben 31–30-as vereséget szenvedett hazai pályán a rekordgyőztes Barcától a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 9. fordulójában. A mérkőzés legnagyobb visszhangját a második félidő egyik jelenete váltotta ki, amikor a hazai közönség Rodrigo Corrales kapus lecserélésére buzdította Momir Ilics vezetőedzőt, amit a spanyol nehezen viselt. A találkozó után az edző és játékostársai is kiálltak Corrales mellett.

videó férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém Rodrigo Corrales

Kézi: Casado szomorú a vereség miatt, de megtalálta a helyét Veszprémben

2023-12-01 00:19:30

Végletekig kiélezett, fordulatos küzdelemben 31–30-as vereséget szenvedett hazai pályán a rekordgyőztes Barcától a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 9. fordulójában. A találkozó után a veszprémiek egyik spanyol légiósával, a 3 gólt szerző Agustín Casadóval beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém NSO Tv

NB I: Nagyon kellett a lelkemnek, el is érzékenyültem – Szendrei 2 és fél év után lőtt gólt

2023-11-27 00:17:14

A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Fehérvár hazai pályán 3–3-at játszott a Kecskeméttel. A találkozó után Szendrei Ákossal beszélgettünk, aki csereként beállva szerezte meg a KTE 3. gólját, amivel 2 és fél év után volt újra eredményes az NB I-ben.

videó Szendrei Ákos NSO Tv NB I 14. forduló NB I Kecskemét

Fehérvár: Csalódottak vagyunk – mondja triplája és csodagólja után Katona Mátyás

2023-11-27 00:56:29

A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Fehérvár hazai pályán 3–3-at játszott a Kecskeméttel. A találkozó után azzal a Katona Mátyással beszélgettünk, aki triplázott a mérkőzésen, a második gólja élmény- a harmadik csodaszámba ment.

videó NSO Tv NB I 14. forduló NB I Kecskemét Katona Mátyás

NB I: „Nagy a leszakadás, de sok van vissza, pozitívan látom” – ismét a vonal alatt a ZTE

2023-11-25 23:06:04

A labdarúgó NB I 14. fordulójában az edzőváltáson áteső Zalaegerszeg 2–1-re kikapott odahaza a Debrecentől. A találkozó után a ZTE középpályásával, Bedi Bencével beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó Zalaegerszeg ZTE Szrdjan Blagojevics NSO Tv NB I 14. forduló

Női kézi: „Sok fiatal segített már világversenyen” – Simon újoncként robbanna be a vb-n

2023-11-23 09:58:21

Jövő héten kezdődik a dán-norvég-svéd közös rendezésű női kézilabda-világbajnokság, melyen a mieink az olimpiai selejtezős helyek egyikének megszerzéséért hajtanak. Az NSO Tv stábja ezúttal két fradistával beszélgetett az edzőtáborban: a válogatott csapatkapitányával, Böde-Bíró Blankával, illetve vb-újoncával, a csapatban eddig 2 alkalommal játszó fiatal tehetséggel, Simon Petrával.

videó női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Simon Petra