Találatok a Nikolai Baden Frederiksen címkére

Találatok száma: 6

FTC: Nem kilátástalan a helyzetünk a Leverkusen ellen – Frederiksen

2023-03-01 09:41:28

Nikolai Baden Frederiksen, a Ferencváros télen igazolt dán légiósa 18 évesen a Juventushoz szerződött, a magyar bajnokcsapatnál pedig alig várja, hogy megszerezze első gólját.

Nikolai Baden Frederiksen Leverkusen Ferencváros FTC Európa-liga Bayer Leverkusen

FTC: Baráth vételára Laidouniénál is magasabb lehet

2023-02-17 10:02:15

Mint ismert, a téli átigazolási időszakban öt játékost igazolt a labdarúgó NB I-ben első helyen álló FTC, melyhez Myenty Abena, Owusu Kwabena, Nikolai Baden Frederiksen, Baráth Péter és Mehdi Boudjemaa csatlakozott. A klub sportigazgatója, Hajnal Tamás a fradi.hu-nak adott interjújában elmondta, sikeresnek ítélte a téli transzferidőszakot.

magyar átigazolás Owusu Kwabena Nikolai Baden Frederiksen Myenty Abena Mehdi Boudjemaa Hajnal Tamás

Jó befektetés lehet a három új játékos – bemutatjuk a Ferencváros téli igazolásait

2023-02-10 19:04:39

Újabb izgalmas átigazolási időszakon van túl a Ferencváros, a klub három nappal a zárás előttig három futballistát szerződtetett. Nem meglepő módon mindannyian légiósok, az FTC hiába próbálkozik időről időre magyar játékosokat hazacsábítani, a többség egyelőre a Ferencváros kedvéért sem hajlandó hazatérni. A címvédő kerete eddig is igazi nemzetközi társaság volt, a magyar, marokkói, holland, bosnyák, amerikai, nigériai, norvég, grúz, francia, mali, elefántcsontparti, argentin és brazil futballistákhoz a télen suriname-i, ghánai és dán labdarúgó csatlakozott.

átigazolás Owusu Kwabena Nikolai Baden Frederiksen Myenty Abena Képes Sport Ferencváros

FTC: „Lenyűgözött, hogy egy ilyen nagy klub szeretne szerződtetni”

2023-02-01 09:31:39

Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Nikolai Baden Frederiksent. A dán utánpótlás-válogatott támadó egy rövid videóban üzent a fradistáknak – alig várja, hogy pályára lépjen előttük, illetve minél több góllal szeretné segítené a csapatot.

videó magyar átigazolás Vitesse Nikolai Baden Frederiksen Ferencváros

FTC: dán támadó érkezett a holland élvonalból

2023-01-31 23:05:29

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Nikolai Baden Frederiksent.

magyar átigazolás Nikolai Baden Frederiksen Fradi Ferencváros FTC

FTC: Hollandiában játszó dán csatár érkezhet – sajtóhír

2023-01-31 13:23:24

A holland élvonalbeli Vitesse-ben futballozó, 22 éves dán utánpótlás-válogatott támadó, Nikolai Baden Frederiksen kölcsönvételét tervezi a Ferencváros – írja Luca Bendoni olasz újságíró.

magyar átigazolás Nikolai Baden Frederiksen FTC