Találatok a Miroszlav Djukics címkére

Találatok száma: 8

Szerbia: a Partizan visszacsábítaná a Videoton edzőjét – sajtóhír

2018-05-08 11:04:21

Bár még egyéves szerződés köti a Videoton FC labdarúgócsapatához, a Partizan szívesen látná ismét a kispadján Marko Nikolicsot, írja a Telegraf.rs szerb portál.

szerb foci edzőváltás Partizan Miroszlav Djukics Marko Nikolics

El: a Partizan edzője harcos kilencven percre számít

2017-08-23 19:44:41

Csütörtökön játssza a Videoton az Európa-liga playoffkörének visszavágóját a szerb Partizan Beograd ellen. A gól nélküli odavágót követően a belgrádiak vezetőedzője, Miroszlav Djukics harcos meccsre számít Felcsúton, míg a csatár, Uros Djordjevics szerint számukra előnyt jelenthet, hogy ezúttal nézők előtt mérkőzik meg egymással a két csapat.

Videoton Uros Djordjevics Partizan Beograd Miroszlav Djukics Európa-liga-selejtező El-selejtező

Partizan: „Nagyszerű eredményt értünk el a Videoton ellen”

2017-08-18 13:34:02

A Partizan–Videoton (0–0) El-selejtező első meccse után kétféle vélemény figyelhető meg a szerb médiában. Az egyik, amit leginkább a Zsurnal nevű lap hangoztat, hogy a Videoton abszolút legyőzhető ellenfél, és a gól nélküli döntetlen remek alap a visszavágó előtt. A másik pedig az, amit Miroszlav Djukics, a Partizan vezetőedzője hangoztatott a meccs után, vagyis, hogy két, közel azonos játékerejű csapat csapott össze, s nüanszok döntetnek majd a továbbjutásról.

Vladimir Sztojkovics Videoton Partizan Beograd Miroszlav Djukics Európa-liga El

El: Mintha ezt a meccset le sem játszottuk volna – Nikolics

2017-08-18 00:17:15

Mint megírtuk, a Videoton FC gól nélküli döntetlent játszott a Partizan vendégeként a labdarúgó Európa-liga playoffkörének első, belgrádi mérkőzésén. Lássuk, hogyan értékelte a találkozót a két vezetőedző, Marko Nikolics és Miroszlav Djukics.

Videoton Partizan Beograd Miroszlav Djukics Marko Nikolics Európa-liga

La Liga: menesztették a sereghajtó vezetőedzőjét

2015-03-16 19:37:36

Hétfőn menesztette szerb vezetőedzőjét, Miroszlav Djukicsot a spanyol bajnokság élvonalában sereghajtó Cordóba labdarúgóklubja.

menesztés edzőváltás La Liga Miroszlav Djukics La Liga Córdoba

Valencia: útilaput kötöttek a szerb vezetőedző talpára

2013-12-16 16:51:17

Egybehangzó sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Valencia szerződést bontott Miroszlav Djukics vezetőedzővel. A szerb tréner a nyáron vette át a Valencia irányítását, távozását a 17 órakor megrendezendő sajtótájékoztatón jelenti be a klub.

Valencia La Liga Miroszlav Djukics

Valencia: a klub korábbi szerb védője lett az új vezetőedző

2013-06-05 09:08:46

A spanyol élvonalban az ötödik helyen végző Valencia Miroszlav Djukicsot nevezte ki vezetőedzőnek Ernesto Valverde távozását követően.

spanyol foci Valencia Real Valladolid La Liga Miroszlav Djukics

Spanyolország: távozik a Valladolid szerb vezetőedzője

2013-05-30 17:40:48

Az idény végén távozik posztjáról Miroszlav Djukics, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Valladolid vezetőedzője.

Valladolid Miroszlav Djukics