Találatok a Matilde Mourinho címkére

Találatok száma: 5

MU: Mourinho felesége véletlenül felfedte férje taktikáját? – Kép

2016-07-19 18:18:40

A Manchester United labdarúgócsapata elutazott Kínába, ahol egy nemzetközi tornán megmérkőzik a Borussia Dortmunddal és a városi rivális Manchester Cityvel. José Mourinho felesége, Matilde is ott volt férje indulásánál, a Twitterre feltöltött képen azonban van egy érdekesség.

angol labdarúgás Matilde Mourinho Manchester United José Mourinho

A legszemrevalóbb kezdő tizenegy – labdarúgók és edzők szexi lányai

2016-07-03 12:59:44

Tudta, hogy a korábbi argentin védő, Cosme Zaccanti leánya a 2015-ös argentin Big Brother résztvevője volt? Ráadásul – amennyiben lehet hinni a pletykáknak – szoros kapcsolatot ápolt az olasz válogatott Pablo Osvaldóval. José Mourinho például az a fajta menedzser, aki úgy érezte, jobb nem keverni a munkát a családdal, ezért lányát gyerekkorában rejtegette a sajtó elől, mígnem felnőtt lett… Híres labdarúgók és edzők szexi lányaiból a Footballslide.com oldal összeállította a legszemrevalóbb kezdő tizenegyet.

Paul Gascoigne Pablo Osvaldo Matilde Mourinho Massimiliano Allegri José Mourinho Frank Leboeuf

Mourinhónál betelt a pohár! Elbeszélgetett lánya barátjával

2016-04-19 21:27:00

José Mourinho, a Real Madrid és a Chelsea korábbi menedzsere mostanság kétfrontos harcot vív. Az egyikben új csapatot találna magának – a Manchester United és a PSG is a jelentkezők között van –, míg a másikban lányát, Matildét próbálja megóvni. A portugál edző ugyanis biztos benne, hogy 19 éves lányához egyáltalán nem való a mostani barátja.

Matilde Mourinho José Mourinho Danny Graham

Ilyen nincs! Sosem találná ki, kivel jött össze Beckham fia!

2016-03-18 08:44:38

Azt hittük, ilyen párok csak a celebvilágban születnek, a futball más. Most kiderült, nem az, miután spanyol és angol lapértesülések szerint David Bechkam fia egy másik futballhíresség lányával randizgat.

sztárpár Matilde Mourinho José Mourinho David Beckham Brooklyn Beckham

Mourinho lánya megnőtt, melltartó nélkül villantott apja mellett!

2015-09-09 08:49:41

José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem az a típusú ember, aki imádja kiteregetni a családi szennyest. Éppen ezért nem is gyakran látjuk a portugál családját, most azonban a lányával mutatkozott a „kékek” mestere. Egy este, és róla beszél mindenki…

szexi ruha gála díjátadó Matilde Mourinho José Mourinho