Találatok a Martin St. Pierre címkére

Találatok száma: 3

Jégkorong: tűzoltó lesz az idény végén visszavonuló Acélbika

2020-10-29 15:03:13

Martin St. Pierre igazi világvándor, ehhez kétség sem fér: a jelenleg a Dunaújvárosi Acélbikákat erősítő, kanadai születésű kazah válogatott csatár profi pályafutása során 12 ország klubcsapataiban fordult meg, s a világ legerősebb jégkorongbajnokságaiban szerepelt, ám még a nyáron eldöntötte, karrierje 17. idénye lesz az utolsó. A 37 éves hokis már azt is tudja, hogy mihez kezd magával a visszavonulás után: tűzoltónak áll.

jégkorong Martin St. Pierre Dunaújvárosi Acélbikák

Jégkorong: megvan az Acélbikák első NHL-t megjárt játékosa

2020-09-08 18:20:42

A jégkorong Erste Ligában szereplő Dunaújvárosi Acélbikák csapatánál folytatja pályafutását a 37 éves, centerként és balszélsőként is bevethető kanadai-kazah kettős állampolgár, Martin St. Pierre. Ezzel ő lett az újvárosiak első olyan játékosa, aki pályafutása során korábban játszott az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL).

Martin St. Pierre Dunaújvárosi Acélbikák

Jégkorong: kazah-kanadai válogatott centert igazolt a DVTK

2019-10-28 15:26:42

A Tipsport Ligában szereplő DVTK Jegesmedvék csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a legutóbb a brit élvonalban a Sheffield Steelersnél szereplő 36 éves kanadai születésű kazah válogatott Martin St. Pierre-t. Martin St.Pierre 39 NHL-, 625 AHL- és 251 KHL-mérkőzéssel, valamint EBEL-bajnoki címmel a háta mögött érkezett Miskolcra.

jégkorong Martin St. Pierre DVTK Jegesmedvék