Találatok a magyar női kézilabda-válogatott címkére

Találatok száma: 1205

Női kézi-vb: Már mindenki sír, de ez nem vezet sehova – Golovin

2021-12-06 22:46:27

Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott egygólos vereséget szenvedett Németországtól a Spanyolországban zajló női kézilabda-világbajnokságon, így a csoport második helyén került tovább a középdöntőbe. A mérkőzést követően többek között Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány, a meccs legjobbjának választott Bíró Blanka kapus, az orrtöés után beszálló Szöllősi-Zácsik Szandra, a vb-n még hibátlan lövőteljesítménnyel jeleskedő Márton Gréta, valamint a nagyot küzdő Bordás Réka összegezte, értékelte a látottakat.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szöllősi-Zácsik Szandra

Női kézi-vb: Dánia 4 pontot visz magával a középdöntőbe

2021-12-06 18:57:43

Kongó 33–24-re legyőzte Tunéziát a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság harmadik fordulójában, így továbbjutott a középdöntőbe, amelyben a magyar válogatottal is megmérkőzik majd. Az F-csoportot a dél-koreaiakat 12 góllal felülmúló Dánia nyerte meg. A G jelű kvartettben a japánok meglepetésre legyőzték Horvátországot.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tunézia

Női kézi-vb: szerdán Dánia ellen kezdjük a középdöntőt – a program

2021-12-06 21:55:59

A magyar válogatott szerdán Dánia ellen kezdi meg a középdöntős szakaszt a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon, majd pénteken Kongó, vasárnap pedig Dél-Korea ellen játszik Granollersben.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: vereség Németországtól, a második helyen mentünk tovább

2021-12-06 22:01:50

Az eddig egyaránt veretlen magyar és német válogatott egymás elleni rangadóján a magyar válogatott gyengébb első és jó második félidő után egygólos vereséget szenvedett. Így Németország vitt magával maximális négy pontot a szerdán kezdődő középdöntőbe a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon. Szerdán jön Dánia.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott Németország

Nagy küzdelem után egygólos vereség Németországtól

2021-12-06 19:40:27

Az eddig egyaránt veretlen két csapat egymás elleni rangadóján a magyar válogatott gyengébb első és jó második félidő után egygólos vereséget szenvedett (24–25). Így Németország visz magával maximális négy pontot a szerdán kezdődő középdöntőbe a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon. A következő fordulóban jön Dánia.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: „Nem szeretnénk lassítani a játékunkat” – Golovin a németek elleni meccs előtt

2021-12-05 23:52:15

Az eddig egyaránt veretlen magyar és német válogatott egymás elleni rangadója dönt arról, hogy melyik együttes vihet magával maximális négy pontot a szerdán kezdődő középdöntőbe a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon. A visszarendeződés kulcskérdés lesz a mieinknél, de a felesleges nyomástól kíméli a lányokat Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

World Women's Handball Championship: Bölk and Stolle look forward to the 'group final' against Hungary

2021-12-05 17:42:55

The Hungarian and German national teams will meet as definite semifinalists on Monday night in the final round of the group stage of the Women's World Handball Championship in Spain. There are two Ferencváros players in the opponent's squad: Emily Bölk and Alicia Stolle are looking forward to playing against Hungary.

női kézilabda-világbajnokág női kézilabda-vb német női kézilabda-válgatott magyar női kézilabda-válogatott Emily Bölk Alicia Stolle

Női kézi-vb: Hiába ismerjük Bölköt, edzésen sem könnyű megállítani – Márton Gréta

2021-12-05 16:08:48

Hétfőn a németek ellen száll harcba a csoportelsőségért és a továbbvitt pontokért a magyar női kézilabda-válogatott a spanyolországi világbajnokságon. A számunkra szünnapon Márton Grétával és Bordás Rékával beszéltünk eddigi élményeikről, valamint a következő feladatról.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Márton Gréta

Női kézi-vb: Bölk és Stolle már alig várja a mieink elleni „csoportdöntőt”

2021-12-05 10:50:36

Már biztos továbbjutóként csap össze hétfő este a magyar és a német válogatott a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Az ellenfél soraiban két ferencvárosi játékos is található, Emily Bölk és Alicia Stolle már alig várja a mieink elleni mérkőzést.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: Felszántottuk a pályát ezért a két pontért – Lukács Viktória

2021-12-04 22:36:34

A női kézilabda-világbajnokságon a csehek elleni 32–29-es győzelem után Golovin Vlagyimir elmondta, a látható hibák ellenére javult valamennyit a védekezésünk, a németek elleni meccsre a visszafutásunkat kell rendbe tenni. A játékosok közül Klujber Katrin, Vámos Petra, Háfra Noémi és Lukács Viktória értékelték a látottakat. 

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Vámos Petra

Női kézi-vb: győzelem Csehország ellen, megvan a továbbjutás

2021-12-04 22:02:27

A spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában a magyar válogatott végig vezetett, és biztosan nyert Csehország ellen. Ezzel eldőlt, hogy megvan a továbbjutás a középdöntőbe.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Csehország

Győzelem Csehország ellen, megvan a továbbjutás

2021-12-04 18:49:26

A spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában a magyar válogatott végig vezetett, és biztosan nyert Csehország ellen. Ezzel eldőlt, hogy megvan a továbbjutás a középdöntőbe, ahova két pontot már biztos viszünk magunkkal.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Klujber Katrin

Kézzel írott történelmünk – így szerepelt a magyar női válogatott a korábbi vb-ken

2021-12-04 09:18:53

Két torna kivételével valamennyi női világbajnokságon ott volt a magyar kézilabda-válogatott, amely 1965-ben aranyérmet nyert, 1982-ig mindig a legjobb öt között végzett, 2003-ban a negyedik ezüstérmét siratta, ám az elmúlt másfél évtizedben egyre távolodik a dobogótól, sőt újabban a legjobb tíztől is. Vajon a 2021-es spanyolországi viadal tovább növeli a lemaradásunkat vagy Golovin Vlagyimirral megkezdődik a visszarendeződés, netán a harmadik sikerkorszak? Ha a vb-történeti összegző írásunk végéig érve nem is, a világbajnokság befejezéséig vélhetően választ kapunk a kérdésre.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb magyar női kézilabda-válogatott Török Bódog Képes Sport

Női kézi-vb: védekezésben kell előrelépnünk a csehek elleni folytatásra

2021-12-04 09:59:53

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint az első világbajnoki csoportmérkőzéshez hasonlóan huszonkilenc kapott góllal a második fordulóban már nehéz lesz nyerni, de úgy érzi, a szabályok és az elvek megtartásával képes előrelépni védekezésben a magyar női kézilabda-válogatott.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Pigniczki Krisztina

Női kézi-vb: 55 holland gól, nem dőlt meg a mieink csúcsa

2021-12-03 17:28:57

Hollandia 55–15-re győzte le Puerto Ricót a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában, ezzel a szerzett gólok számának tekintetében majdnem beállította a magyar válogatott 2005-ös, Ausztrália elleni csúcsát (57–9). A román csapat 28, az orosz 22 gólos győzelmet aratott, hozzájuk képest a franciák szoros meccset játszottak Angolával (30–20). Az esti programban Norvégia és Svédország is 46 gólt dobva nyert, míg a Dragan Adzsics által irányított szlovén együttes simán megverte Montenegrót (28–18).

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szlovénia

Női kézi-vb: születésnapos újoncunk már késznek érzi magát az NB I-re

2021-12-03 14:44:41

Tomori Zsuzsanna távolmaradása nyitotta meg az utat Albek Anna előtt a magyar női kézilabda-válogatott szűkített világbajnoki keretébe. A jobbátlövő ráadásul éppen a 20. születésnapján debütálhatott a spanyolországi tornán, amit egyből góllal hálált meg a szlovákok elleni nyertes nyitó meccsünkön. A Metzingen légiósa úgy érzi, lassan készen áll arra, hogy az NB I-ben is megállja a helyét.

női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Golovin Vlagyimir Albek Anna

Női kézi-vb: A második félidőre megtaláltuk egymást – Klujber

2021-12-02 22:44:54

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott 35–29-re legyőzte Szlovákiát a spanyolországi világbajnokságon. A nyitó mérkőzésünk után Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány hamar leszögezte, nagyon az út elején járunk, sok mindent kell még kijavítani. A meccs legjobbjának megválasztott Háfra Noémi szerényen csak annyit mondott, tette a dolgát, míg Klujber Katrin szerint a második félidőre találták meg egymást.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Klujber Katrin Háfra Noémi

Női kézi-vb: győzelemmel rajtolt a magyar csapat!

2021-12-02 22:06:20

A női magyar kézilabda-válogatott Szlovákia ellen kezdte meg a világbajnoki szereplését Spanyolországban, és a mérkőzést 35–29-re megnyerték Golovin Vlagyimir tanítványai az északi szomszédunk ellen.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Szlovákia Magyarország

Győzelemmel rajtolt a válogatott a vb-n, hat góllal vertük Szlovákiát

2021-12-02 20:00:02

A női magyar kézilabda-válogatott Szlovákia ellen kezdte meg a világbajnoki szereplését Spanyolországban, és a mérkőzést 35–29-re megnyerték Golovin Vlagyimir tanítványai az északi szomszédunk ellen. A döcögős kezdés után a magyar csapat a szünet utáni percekben minden nyitott kérdést eldöntött, így magabiztosan várhatja a következő, csehek elleni mérkőzést.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szlovákia

Női kézi-vb: Oguntoyéban nincs rossz érzés a magyar válogatottság kapcsán

2021-12-02 01:48:39

Szlovákia ellen kezdi meg szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a spanyolországi világbajnokságon. Az ellenfél keretében több ismerős arcot is találunk, Oguntoye Viktória és Bízik Réka is egyetértett abban, hogy a vb-szereplés pályafutásuk csúcsát jelenti.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szlovákia