Találatok a Lois Abbingh címkére

Találatok száma: 12

Női kézilabda: Háfra poszttársa a Vipersben folytatja

2023-01-27 12:58:23

Lois Abbingh az idény végén távozik a Háfra Noémit is a soraiban tudó dán Odense női kézilabdacsapatától, és a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes norvég Vipersben folytatja pályafutását.

női kézilabda kézilabda átigazolás Vipers Odense Lois Abbingh

Női kézi: gyereket vár a Győr lehetséges BL-ellenfelének klasszisa

2022-03-23 23:05:30

A dán női kézilabda-bajnokságban szereplő Odense a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lois Abbingh anyai örömök elé néz, így ebben az idényben már nem lép többet pályára.

női kézilabda Odense Lois Abbingh

Női kézi Eb: Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk – Danyi Gábor

2020-12-08 22:53:40

Csalódottságának adott hangot Danyi Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott társ szövetségi kapitánya, miután egy jó első félidő után végül négygólos vereséget szenvedtünk Hollandiától a dániai Európa-bajnokság csoportkörének záró fordulójában, így pont nélkül kezdjük a középdöntőt. Lois Abbingh szerint ilyen védekezéssel bárkit legyőzhetnek. 

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női junior kézilabda-válogatott

Női kézi: egy győri jelölt az IHF év legjobbjának járó elismerésre

2020-07-02 14:14:58

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a 2019-es év legjobb női játékosának járó díj jelöltjeit. A BL-címvédő Győri Audi ETO KC-ből a norvég Stine Oftedal szerepel a listán, amelyen a világbajnok holland válogatott kiválóságai dominálnak.

női kézilabda női kézi-vb női kézi BL Tess Wester Stine Oftedal Lois Abbingh

Női kézi BL: „Őrültség a júniusi folytatás, pocsék a szeptemberi négyes döntő”

2020-03-28 16:40:42

A napokban beszámoltunk róla, hogy a legnagyobb férfi sztárok közül többen is kritizálták a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének augusztusra halasztását, most a hölgyek közül a Rosztov-Don világbajnok átlövője, Lois Abbingh emelte fel a szavát a döntés ellen.

női kézilabda BL női kézi BL Rosztov-Don Odense Lois Abbingh

Női kézi: alaposan átalakul a nyáron Groot dán csapata

2020-01-10 23:24:46

Az Érddel azonos EHF-kupa-csoportban szereplő, többek között Nycke Grootot is foglalkoztató Odense női kézilabdacsapatánál nagy lesz a játékosmozgás a következő idény előtt.

női kézilabda kézilabda átigazolás Odense Lois Abbingh

Női kézi: Dániában köthet ki a Rosztov vb-győztes átlövője

2020-01-08 00:03:41

Dán sajtóhír szerint az Odense női kézilabdacsapatába igazol a nyáron a Rosztov-Don világbajnok holland balátlövője, Lois Abbingh.

női kézilabda kézilabda átigazolás Rosztov-Don Odense Lois Abbingh

Női kézi-vb: „Végre mi is számítunk” – a miniszterelnök is gratulált a hollandoknak

2019-12-15 19:20:55

Mint beszámoltunk róla, Kumamotóban története első világbajnoki győzelmét ünnepelhette a holland női kézilabda-válogatott. A játékosoknak az eredményhirdetés után telefonon gratulált a holland miniszterelnök is. A gólkirály és a mindent eldöntő hetest értékesítő Lois Abbingh kiemelte, jó érzés, hogy végre ők is számítanak.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Spanyolország Nerea Pena

Női kézi-vb: Polman az MVP, Abbingh a gólkirály

2019-12-15 15:16:05

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség a hollandok sikerével véget érő világbajnoki finálét követően kihirdette a torna álomcsapatát, amelyben két holland és egy-egy montenegrói, orosz, svéd, spanyol, valamint norvég játékos kapott helyet. A vb-győztes hollandok adják a legértékesebb játékost és a gólkirályt is: előbbi Estavana Polman, utóbbi Lois Abbingh lett.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Lois Abbingh Hollandia

Női kézi-vb: Abbingh csattanós választ adott az őt mellőző Martínnak

2019-12-14 07:53:30

Mint beszámoltunk róla, meglepetésre Hollandia és Spanyolország játszhatja a döntőt vasárnap a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon. A hollandok átlövője, Lois Abbingh nyolc góllal „válaszolt” klubedzőjének, Ambros Martínnak, aki kevesebb lehetőséget adott neki az utóbbi hónapokban. A pénteki mérkőzések után a győztes gólt szerző Laura van der Heijdennel és a kisírt szemű Stine Oftedallal is beszéltünk, míg a spanyolok, élükön a születésnapos Nerea Penával már a lefújás után megkezdték az ünneplést.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Stine Oftedal Spanyolország

Női kézi BL: Félre kellett tenni az érzelmeket – Danyi

2019-05-12 21:29:52

A címvédő Győri Audi ETO KC kiélezett végjáték után 25–24-re győzött a Rosztov-Don ellen a Papp László Budapest Sportarénában a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, ezzel ötödször nyerte meg a sorozatot. A trófea ezúttal azonban már nem Ambros Martín irányításával született meg – Danyi Gábor a finálé utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, nem volt könnyű félretenni az érzelmeket a döntő előtt.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal Lois Abbingh Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi: holland átlövőt igazolt a Rosztov-Don

2018-03-14 15:50:26

A nyártól a Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Lois Abbingh. A 25 éves, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes balátlövő kétéves szerződést kötött az orosz együttessel.

női kézilabda kézilabda átigazolás Rosztov-Don Lois Abbingh