Találatok a Leonardo Ulloa címkére

Találatok száma: 4

Leicester: januárban távozni akart, most hosszabbított a csatár

2017-08-24 17:20:47

Egy évvel meghosszabbította szerződését Leonardo Ulloa, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City játékosa.

szerződéshosszabbítás angol foci Premier League Leonardo Ulloa Leicester City Leicester City

PL: „Ranieri elárult, többé nem játszom a Leicesterben”

2017-01-31 12:12:52

Leonardo Ulloa, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City támadója kifakadt, miután úgy érzi, Claudio Ranieri menedzser elárulta.

angol foci Premier League Leonardo Ulloa Leicester City Claudio Ranieri

Leírtakból, ismeretlenekből hódítók: így állt össze a Leicester aranycsapata

2016-05-03 14:21:32

A Leicester City labdarúgócsapatának 2010 augusztusában új, thaiföldi tulajdonosa lett – így kezdődik a harmadosztály poklából a Premier League bajnoki címéhez vezető út utolsó fejezete. Vichai Srivaddhanaprabha már második ligás klubot vett meg (a Leicester 2009-ben jutott vissza a Championshipbe), és építkezni kezdett – kérdés, hogy gondolt-e a végső, hatalmas diadalra. Érdemes áttekinteni, hogy állt össze mozaikokból a nyertes kombináció – vándormadarak, szerény karrierek, meglepő (és fantasztikus érzékkel kiszúrt) igazolások, sokadik esélyükkel élni tudó futballisták a bajnoki cím hősei. No meg Claudio Ranieri, akin már inkább csak nevettek, mintsem elit edzőnek tartották. Mégis ő vezényelte le a futballmesét – a legnagyobbak egyikét a nemzetközi klubfutball történetében.

Wes Morgan Robert Huth Rijad Mahrez Premier League PL Okazaki Sindzsi

PL: Vardy nélkül is kiütés; a Man. City és az Arsenal sem lehet már bajnok

2016-04-24 18:32:02

Továbbra is tart a Leicester City csodája! Claudio Ranieri együttese Jamie Vardy nélkül is 4–0-ra megverte a Swansea Cityt, ezzel biztossá vált, hogy már csak a Tottenham Hotspur érheti be a listavezetőt – az Arsenal és a Manchester City végleg elbúcsúzhat a bajnoki címtől.

Tottenham Rijad Mahrez Marc Albrighton Leonardo Ulloa Leicester City Jeffery Schlupp