Találatok a Knoch Marta címkére

Találatok száma: 4

Rp. gyorskorcsolya: Knoch Viktorékat elbúcsúztatta a MOKSZ

2019-05-24 20:33:41

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) pénteken, évi rendes közgyűlése keretében hivatalosan is elbúcsúztatta a visszavonuló Heidum Bernadettet, Keszler Andreát, Knoch Viktort és Knoch Martát.

rövid pályás gyorskorcsolya Knoch Viktor Knoch Marta Keszler Andrea Heidum Bernadett

Rp. gyorskorcsolya: férje után Knoch Marta is visszavonult

2019-05-16 11:16:17

Olimpiai bajnok férje után két hónappal csütörtökön Knoch Marta rövid pályás gyorskorcsolyázó is bejelentette visszavonulását.

Knoch Viktor Knoch Marta

Rp. gyorskorcsolya: mindhárom váltónk elődöntős Salt Lake Cityben

2018-11-10 07:13:34

Nagyszerűen indították a mieink a világkupa-sorozat második állomását Salt Lake Cityben: rövid pályás gyorskorcsolyázóink formájáról és teljesítményéről talán az mond el a legtöbbet, hogy mindhárom váltónk bejutott a szombat esti elődöntőbe.

rövid pályás gyorskorcsolya Varnyú Alex Sziliczei-Német Rebeka Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Krueger Cole

Rp. gyorskori: Cole a precíz, John-Henry a szétszórt – a Krueger tesók

2018-07-24 23:11:59

Pjongcsangban amerikai színekben lett 1000 méteren ezüstérmes John-Henry Krueger, aki a 2018-as téli olimpia után úgy döntött, országot vált. Új hazájának Magyarországot választotta, ahogy korábban a magyar csapat tagjaként már Eb-n is szereplő bátyja, Krueger Cole is. Az amerikai testvérpár tagjai az NSO Tv-nek beszéltek lépésük okairól, a jövőbeli terveikről és a magyar nyelv elsajátításáról. Az ötkarikás bajnok Knoch Viktor felesége, Marta ugyancsak a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottal készül, ő három év után tért vissza a jégre. 

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Peking 2022 Krueger Cole Knoch Viktor Knoch Marta