Találatok a John Marshall címkére

Találatok száma: 10

NB II: Nagy Tibor helyett Zoran Szpisljak lesz a Vác edzője

2018-06-12 11:56:51

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Két és fél év közös munka után a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC nem hosszabbítja meg Nagy Tibor vezetőedző június 30-án lejáró szerződését. A piros-kékek új trénere Zoran Szpisljak lesz – számolt be róla a klub honlapja.

labdarúgó NB II Zoran Szpisljak Vác Nagy Tibor NB II John Marshall

NB II: a Vác tulajdonosa 2020-ra az élvonalba vinné csapatát

2016-09-16 13:59:07

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC tulajdonosa, John Marshall a liverpooli Radio City Talk című műsor szereplője volt. A liverpooli születésű – és Everton-szurkoló – Marshall arról (is) beszélt, mik a tervei az egyszeres magyar bajnok Váccal a közeljövőben.

Vác FC Vác NB II John Marshall

NB II: újabb fejezet a váci stadionépítési történetben

2016-08-05 20:12:54

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC mégsem futott ki a határidőből, ami a városi stadion felújítását célzó TAO-pályázat benyújtását illeti – ez derül ki John P. Marshall klubtulajdonos nyilatkozatából, amely a klub honlapjára került fel pénteken.

Vác NB II John Marshall

NB II: egymásra mutogatás Vácon – tulaj vs. alpolgármester

2016-08-02 21:40:20

Áll a bál Vácon. Az NB II-es csapat tulajdonosa, John Marshall nem nyújtotta be a TAO-kérelem hiánypótlását, mert nem tartja biztonságosnak a klub jövőjét. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy a stadionfelújításra még várni kell a városban. Pedig Pető Tibor alpolgármester szerint a városvezetés mindent megtett, ami a feladata.

Vác NB II John Marshall

Eger: a Pécs meccsre készül, Marshall állítja, becsapták

2013-05-02 10:07:27

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az egri klubnál kialakult válsághelyzet miatt kérdésessé vált a csapat Pécs elleni hétvégi váci bajnokija. A hevesiek vezetőedzője, Mészáros Ferenc még bizakodik, a PMFC-nél úgy készülnek, hogy lesz mérkőzés, miközben az Egri FC angol tulajdonosa, John Marshall azt állítja, Vác után Egerben is becsapták. Az egri önkormányzat visszautasítja a kritikákat.

PMFC Mészáros Ferenc John Marshall Egri FC

Óriási bajban az Eger, a szezon befejezése is kétséges

2013-04-25 19:56:52

Csődhelyzet van. Néhány nap múlva megszűnhet az Eger futballcsapata. Pedig pénteken még Kecskeméten lép pályára az újonc, és most csak abban bízhatunk, hogy nem ez lesz a búcsúmeccs. John Marshall főtulajdonos már nem akarja, Kocsis Zoltán kisebbségi tulajdonos már nem tudja finanszírozni a klubot. Az egriek az MLSZ-hez fordultak hitelért, segítségért...

focibajnokság NB I Kocsis Zoltán John Marshall Egri FC

Egri FC: ingyenbusz, ingyensör és félárú jegy a szurkolóknak

2013-02-28 16:08:27

Az Egri Futball Club Kft. többségi tulajdonosának, John Marshallnak köszönhetően pénteken a szurkolók számára ingyenes autóbuszokat biztosít a Heves megyei klub az Egri FC–DVTK NB I-es mérkőzésre – adta hírül az egrifc.hu.

Vác John Marshall Egri FC Eger

NB II: Nagy Tibor 26 év után elhagyta a váciakat

2013-02-19 08:41:27

Az NB II-es bajnokság folytatását a Keleti csoportban a hatodik helyről várja a Dunakanyar-Vác, azonban a szombaton történtek azt mutatják, a háttérben nagy hatalmi csatározások folynak. A magát tulajdonosnak valló Héger József ugyanis a hétvégén látogatást tett a csapat öltözőjében, és közölte a labdarúgókkal: mostantól nem Mózner János, hanem Nagy Tibor a vezetőedző.

labdarúgó NB II Vác Nagy Tibor NB II Keleti csoport NB II Mózner János

NB II: kuszálódik a helyzet a Dunakanyar-Vácnál

2013-01-17 20:22:58

Továbbra is bizonytalan a helyzet a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác FC csapatánál. A klubot 2012 nyaráig üzemeltető tulajdonosi kör az új angol befektető szerződésszegésére hivatkozva jogi lépésekkel fenyegetőzik.

labdarúgás Vác NB II John Marshall

NB II: teljes a bizonytalanság Vácon, vitáznak a tulajdonosok

2012-12-22 07:44:49

Nem lehet tudni, mi lesz a sorsa a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 5. helyén álló Dunakanyar-Vácnak, a korábbi és a jelenlegi tulajdonos ugyanis egymásnak ellentmondó nyilatkozatot tett a napokban.

NB II Keleti csoport John Marshall Héger József Dunakanyar-Vác