Találatok a Jimmy Jump címkére

Találatok száma: 10

Futball: megállíthatatlan – itt van minden idők legjobb „berohanója”

2017-12-01 10:06:03

Merőben szokatlan jelenetnek lehettek tanúi a játékosok és a nézők egy Szaúd-Arábiában játszott ifjúsági labdarúgó-mérkőzésen. A pályára berohanó ismeretlen úgy zavarta meg a mérkőzést, hogy lényegében senkinek sem volt esélye megállítani az ámokfutást. A videóból azonnal kiderül, hogy miért.

videó Jimmy Jump

A pályán volt a Fradinak szórt újpesti hatosnál, most csődbe ment

2014-11-13 18:08:55

Nem egyszer előfordult már, hogy Jimmy Jump pályára rohanása félbeszakította valamely európai labdarúgó-mérkőzést, ezzel megmosolyogtatva, olykor megbotránkoztatva a szurkolókat és a szervezőket. Most ennek a hobbinak vége szakadhat, hősünk ugyanis csődbe ment!

sportszelep labdarúgó Eb Real Madrid Jimmy Jump Barcelona Bajnokok Ligája

Videó: majdnem elkapta Pintért a magyar Jimmy Jump

2014-06-05 12:02:59

Mint ismert, felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert a magyar labdarúgó-válogatott Albánia ellen a Puskás Ferenc Stadionban. A találkozó 77. percében egy Dzsudzsák-mezes szurkoló rohant be a pályára és a kispad felé vette az irányt. A biztonságiak hamar észbe kaptak és megakadályozták, hogy a drukker egészen Pintér Attilához szaladjon. A magyarfutball.hu felvétele.  

videó szurkoló magyar labdarúgó-válogatott Pintér Attila Jimmy Jump

Jimmy Jump sapkát húzott Agüeróra a Copán - videó

2011-07-19 20:01:53

Szegény embert még az ág is húzza... Nem elég, hogy Argentína tizenegyesekkel kizúgott Uruguay ellen a saját rendezésű Copa Amerikáról, még a kétes hírnévre vergődött katalán mihaszna, Jimmy Jump is „tiszteletét tette” a stadionban. A második félidő 13. percében szaladt be a pályára, ahol ráhúzta piros sipkáját a lazán viselkedő Agüeróra, aki sztoikus nyugalommal vette tudomásul, hogy még egy puszit is kapott, és bekerült az ugribugri fazon emlékkönyvébe. Lehet, hogy maga Jimmy is meglepődött, hogy sikerült a mutatványa, mert természetesen a sapkát visszavette, hogy aztán hatalmas spurit vágjon ki – de nem jutott ki saját lábán a pályáról. Ennek ellenére az argentin közönség lelkesen megtapsolta, miközben a biztonsági emberek gyűrűjében távozott.

Argentína Copa América Jimmy Jump Sergio Agüero Uruguay foci

„Bérgyilkos”, feltűnősködő, vagy beszűkült

2011-06-26 11:37:31

Pályára mérkőzés közben sokan rohantak már be, mégpedig a legkülönbözőbb sportágakban, és a legtöbbjük neve nem maradt fenn – csak az indítékuk, hiszen zömmel olyanokról van szó, akik vagy indulatból (a bíró, esetleg az ellenfél ténykedése láttán), vagy (idő előtt) ünnepelni vágyva özönlötték el a játékteret. Akadnak ugyanakkor magányos tettesek is, akik más-más okból szánják magukat rá erre a nem mindig veszélytelen cselekményre – mint azt hat esztendeje az év legnagyobb futballtornája kapcsán az NS elemezte. Voltak persze más, egyedi  esetek is...

sportnaptár baseball Konföderációs Kupa Jimmy Jump

Beckham kapusnak sem lenne utolsó - videó

2011-05-25 10:19:41

Gary Neville búcsúmeccsén, bármennyire is igyekeztek ezt a látszatot kelteni, nem a visszavonulását ünneplő jobbhátvéd volt a sztár. Természetesen minden tekintet a nyolc év után újra a Manchester United mezében futkározó David Beckhamre tapadt. A Los Angelesből hazatérő középpályás szerényen viselte a felhajtást, és nem tehetett róla, hogy végül tényleg ellopta a show-t. A mérkőzés végén a pályára beszaladó két gyerek közül ugyanis az egyik éppen felé futott, Becks pedig, mint egy rutinos kapus és apuka, mosolyogva lekapcsolta a kis kópét. Megvárta, amíg átemelik a palánkon, és még valamit mondott is neki. Lehet, hogy a srácnak azóta van egy átizzadt Beckham-meze.

videó gálamérkőzés foci beszaladó ember angol foci Jimmy Jump

Támogasd Jimmy Jumpot, és Mourinho fején piros sapka lesz

2011-03-27 13:17:21

Sok őrült fazon járkál szabadlábon szerte Európában, de közülük is az egyik legpihentebb agyú a katalán beszaladófickó, Jimmy Jump. Évek óta játssza ki az őrök éberségét, és jelenik meg a legvadabb helyeken is, elég, ha csak arra gondolunk, amikor a világbajnoki trófeára kis híján ráhúzta a védjegyévé vált piros sapkáját.

José Mourinho Jimmy Jump

Vb 2010: a pályára berohanó Jimmy Jump megúszta pénzbüntetéssel

2010-07-13 16:38:03

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Jimmy Jump viszonylag enyhe büntetéssel megúszta legutóbbi akcióját, mindössze 175 fontot kell fizetnie az után, hogy vasárnap a labdarúgó-világbajnokság döntője előtt berohant a pályára.

vb 2010 labdarúgó-világbajnokság labdarúgás foci-vb Jimmy Jump

Vb 2010: a pályára rohanó Jimmy Jump ma áll bíróság elé

2010-07-12 16:45:21

A labdarúgó világbajnoki döntő előtt a pályára rohanó, Jimmy Jump művésznéven ismert Jaume Marquet Cot hétfőn áll bíróság elé tettéért Dél-Afrikában.

vb 2010 labdarúgó-világbajnokság labdarúgás foci-vb Jimmy Jump

A beugró szerepében: Jimmy Jump - videó

2010-07-12 09:37:00

Ismét hallatott magáról Jimmy Jump, mégpedig a vb-döntő előtt: a katalán „sportember" ugyanis berohant a Soccer City gyepére, és megpróbált sapkát húzni a középkörben elhelyezett Világkupára – nem sok hiányzott neki hozzá.

vb 2010 labdarúgó-világbajnokság labdarúgás foci-vb Spanyolország Jimmy Jump