Találatok a Jarmo Tolvanen címkére

Találatok száma: 38

Jégkorong: nem marad a válogatott élén Jarmo Tolvanen

2020-04-28 09:28:21

A Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) nem hosszabbítja meg Jarmo Tolvanen férfi szövetségi kapitány szerződését.    

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Jarmo Tolvanen

Jégkorong: Biztosan elég magas pulzusszámmal védtem – Rajna

2020-02-10 01:26:06

A 97.92 százalékos védési arány nem akármilyen teljesítményre vall, Rajna Miklós megérdemelte, hogy Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány is a meccs emberének nevezze. A magyar jégkorong-válogatott britek felett aratott 4–1-es olimpiai selejtezős győzelme után adódott a kérdés: mekkora pulzusszámmal védett a kapusunk? 

olimpiai előselejtező magyar jégkorong-válogatott jégkorong Stipsicz Bence Rajna Miklós Nagy-Britannia

Jégkorong: Románia ellen sokkal szorosabb meccset várok – Tolvanen

2020-02-06 20:01:25

Az észtek magabiztos, 4–1-es legyőzésével nyitott a magyar férfi jégkorong-válogatott a nottinghami olimpiai előselejtezőn, amely után Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány mellett a triplázó Hári János és a negyedik gólt szerző Csányi Karol értékelt az NSO Tv-nek.

Észtország olimpiai előselejtező jégkorong-válogatott jégkorong Jarmo Tolvanen Hári János

Jégkorong: Ne azon keseregjünk, kik és miért nincsenek itt – Jarmo Tolvanen

2020-02-05 00:14:06

Olimpiai előselejtező előtt áll a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely már hétfőn megérkezett a torna helyszínére, Nottinghambe. Erős kerettel vágott neki Jarmo Tolvanen együttese a tornának, de nem a legerősebbel, miután a finn és a svéd bajnokság jelenleg is zajlik, így Sebők Balázs, Galló Vilmos és Bartalis István egyaránt klubelfoglaltság miatt nem utazott el az Egyesült Királyságba. Ráadásul Jesse Dudás klubváltása, Magosi Bálint kisebb sérülése miatt ugyancsak nem tudott csatlakozni a csapathoz.  

olimpiai előselejtező magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sebők Balázs Papp Kristóf Jarmo Tolvanen

Jégkorong: Az olimpiai selejtezőre a legjobb csapattal akarunk menni! – Tolvanen

2019-12-14 21:31:20

A lengyelországi és a budapesti EIHC-tornát is arra használta a magyar jégkorong-válogatott szakmai stábja, hogy minél több játékost kipróbáljon, megnézze, kire számíthat, ha esetleg a legjobbjaink nem tudnának részt venni a februári olimpiai selejtezőn. Erről Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány beszélt az NSO Tv-nek a hazai Hat Nemzet Torna után.

olimpiai selejtező magyar jégkorong-válogatott Vay Ádám Jarmo Tolvanen Hári János Hat Nemzet Torna

Jégkorong: Tolvanen marad, Cortina sorsa is eldőlni látszik

2019-08-11 09:04:18

Ugyan senki Sem tudhatta, de a klubesemények árnyékában kiderítettük, hogy Jarmo Tolvanen marad a férfi és Pat Cortina a női szövetségi kapitány, míg Egri Gergely nem lesz többé a szövetség sportigazgatója.

magyar női jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong Pat Cortina Jarmo Tolvanen

Jégkorong: nincs veszély, de műteni kell Tolvanen kapitányt

2019-05-09 17:59:17

Műteni kell Jarmo Tolvanent, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát, aki betegsége miatt nem lehetett ott múlt héten a nur-szultani divízió 1/A-s világbajnokságon.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Jarmo Tolvanen

Jégkorong: jól reagál a kezelésre és jobban van Tolvanen

2019-04-25 10:49:19

Jól van és jól reagál a kezelésre Jarmo Tolvanen, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, aki betegség miatt nem utazhatott el a nur-szultani divízió I/A világbajnokságra – mondta Sipos Levente, a Magyar Jégkorong-szövetség főtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

magyar jégkorong divízió 1/A vb Majoross Gergely Magyarország Jarmo Tolvanen

Jégkorong-vb: Mostantól érte is dolgozunk – Majoross a beteg kapitányról

2019-04-24 11:12:04

A 2012–2013-as idény óta a férfi felnőtt jégkorong-válogatottunk másodedzője Majoross Gergely, aki közben a DVTK-val és a MAC-cal Mol/Erste Ligákat, Magyar Kupákat nyert, és a legutóbbi idényben már a szlovák élvonalbeli Tipsport Ligában is a negyeddöntőbe vezette klubcsapatát, tehát nyilvánvalóan készen áll arra, hogy szövetségi kapitány legyen. Az más kérdés, hogy senki, így ő sem gondolta vagy kívánta, hogy Jarmo Tolvanen betegsége miatt beugróként vigye a csapatunkat a hétfőn kezdődő divízió 1/A-világbajnokságra.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb Majoross Gergely Jarmo Tolvanen

Jégkorong: váratlan váltás a vb előtt a magyar csapat irányításában

2019-04-24 09:20:20

A magyar szövetség (MJSZ) szerdai tájékoztatása szerint Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány váratlan betegség miatt kórházi kezelésre szorult, így nem vehet részt a kazahsztáni divízió 1/A csoportos jégkorong-világbajnokságon. A finn szakember állapota kielégítő, ám erről bővebb információt a család kérésére nem közöltek. A magyar szövetség elnöksége a fentiek figyelembe vételével egyhangúlag úgy döntött, hogy a világbajnokságon Majoross Gergely irányítsa a nemzeti csapatot megbízott szövetségi kapitányként, akit szükség esetén Jarmo Tolvanen a távolból segít tanácsaival.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A csoportos világbajnokság Majoross Gergely Jarmo Tolvanen

Jégkorong: A szlovénok biztosan jobb csapattal érkeznek Asztanába – Wehrs

2019-04-18 00:39:16

Az asztanai divízió 1/A csoportos világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott lejátszotta utolsó hazai felkészülési mérkőzését, amelyen 7–4-re nyert Szlovénia ellen. A találkozó után Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány, Wehrs Kevin és Terbócs István értékelt az NSO Tv-nek.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Terbócs István Szlovénia Kevin Wehrs Jarmo Tolvanen

Jégkorong: változások a válogatott keretében, hat játékos kimaradt

2019-03-29 14:18:52

Nyolc fehérvári és három újpesti játékos csatlakozik hétfőtől az április végén rajtoló kazahsztáni divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott keretéhez, amelytől hatan köszöntek el.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A vb Jarmo Tolvanen

Még nem teljes a keret – 24 hokis kezdte meg a vb-felkészülést

2019-03-26 09:08:38

Elkezdte felkészülését a világbajnokságra a magyar férfi jégkorong-válogatott, egyelőre kissé kezdetleges kerettel, de lelkesen és jó hangulatban.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A vb Jarmo Tolvanen

Jégkorong: kedden kezdi a vb-felkészülést a magyar válogatott

2019-03-21 18:46:37

A magyar jégkorong-válogatott kedden kezdi meg felkészülését az április végén rajtoló nurszultáni divízió I/A világbajnokságra.

jégkorong Vas János Magyarország Jarmo Tolvanen

Jégkorong: a legjobbak nélkül – fiatalok a magyar keretben

2019-01-29 23:37:24

Legjobbjainkat a klubjaiknál hagyva, a helyükön fiatalokat próbálgatva készül az idény harmadik válogatott hetére Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Jarmo Tolvanen