Találatok a Jake Paul címkére

Találatok száma: 13

Videó: a youtuber kihívta McGregort, aki csúnyán leoltotta

2022-07-12 09:53:51

Az ír MMA-harcos, Conor McGregor a Twitteren szólt be az őt bokszmérkőzésre kihívó youtubernek, Jake Paulnak.

videó boksz UFC MMA Jake Paul Conor McGregor

Ökölvívás: mindketten akarják – Tyson még az idén megküzdhet Jake Paullal

2022-06-20 16:33:07

A maholnap 56 éves bokszlegenda, Mike Tyson és a YouTube-sztárként befutott influenszer, Jake Paul még ebben az évben megküzdhet egymással a ringben – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

ökölvívás videó boksz Mike Tyson Jake Paul

Videó: a legjobban fizetett bokszoló – ennyit kaszált tavaly a youtuber

2022-04-20 17:06:02

Talán egyre több bokszkedvelőnek csenghet ismerősen Jake Paul neve. A YouTube-sztárként befutott influenszer először 2018-ban lépett ringbe, akkor egy amatőr mérkőzésen debütált egy másik youtuber, Oladeji Daniel Olatunji (Deji) ellen, s győzött is. Paul azóta öt profi bokszmeccsen szerepelt, s egyelőre még nem akadt legyőzője. Sikerét jól mutatja, hogy 2021-ben messze ő volt a legjobban kereső bokszoló.

youtuber videó boksz YouTube Logan Paul Jake Paul

Videó: a Youtube-sztár kiütötte a kabalafigurát a Houston meccsén

2022-04-07 11:37:26

Az első sorban ülő Jake Pault játékosan bokszolni hívta ki a kabalafigura Houstonban. A Youtube-sztár azonban egy jól irányzott jobbhoroggal padlóra küldte, ezt követően átlépett a kabalán, s visszaült a helyére, majd végignézte a Houston Rockets–Minnesota Timberwolves találkozót az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

NBA Jake Paul

Videó: a gyurmaarcú ketrecharcos és az ijedős ökölvívó esetei

2021-12-28 22:00:52

2021-ben is számos olyan történet volt a sportvilágban, amely megnevettette, megdöbbentette olvasóinkat. Az év utolsó napjain négyrészes sorozatunkban ezekből a sztorikból szemezgettünk. A második részben megmutatjuk azt a ketrecharcost, akit úgy fejbe rúgtak, hogy gyurma lett az arcából, valamint azt az ökölvívót, aki ijedtében majd kiugrott a bőréből, de felelevenítjük az MMA-világából azt a meccset is, amikor egy nő egy férfi ellen lépett az oktogonba.

videó vicces videó vicces kép ketrecharc fotó

Videó: beszólt a ketrecharcosnak, nagyon gyorsan megbánta

2021-12-21 15:53:54

Mint arról korábban beszámoltunk, a YouTube-sztár, Jake Paul egy közepesen megrendezettnek tűnő meccsen másodszor is legyőzte a UFC korábbi középsúlyú bajnokát, Tyron Woodleyt. A találkozón pedig ott volt egy másik UFC-harcos, Nate Diaz is, aki viszont nézőként sem tudott kimaradni a balhéból.

videó vicces ketrecharc UFC Nate Diaz Jake Paul

Ökölvívás: a YouTube-sztár kiütéssel nyert a korábbi UFC-bajnok ellen

2021-12-19 11:04:42

A legnagyobb videomegosztó platformon, a YouTube-on a leginkább botrányairól, nagyképűségéről elhíresült Jake Paul második alkalommal is legyőzte a kevert harcművészet legnagyobb szervezete, a UFC korábbi középsúlyú bajnokát, Tyron Woodleyt, ezúttal ráadásul hatalmas kiütéssel aratott diadalt.

ökölvívás Tyron Woodlex Jake Paul

Ökölvívás: a youtuber legyőzte a korábbi UFC-bajnokot

2021-08-30 10:04:04

A legnagyobb videómegosztó platformon – a YouTube-on – a leginkább bortányairól, nagyképűségéről elhíresült Jake Paul megosztott pontozással legyőzte a korábbi UFC középsúlyú bajnokot, Tyron Woodleyt.

ökölvívás boksz UFC Tyron Woodley MMA Jake Paul

Ökölvívás: Egyszerűen csak fogjátok be – Mayweather ellenfele kiakadt

2021-06-08 10:40:01

Mint ismert, végigment a nyolc menet a YouTube-sztár Logan Paul és a profi boksz élő legendája, Floyd Mayweather Jr. mérkőzésén, melynek végül nem lett győztese. Sokak szerint Logan Pault kiütötte a klasszis, ez pedig csöppet sem tetszett az youtubernek. Természetesen a mémek sem maradhattak el.

ökölvívás Logan Paul Jake Paul Floyd Mayweather Jr.

Ökölvívás: Logan Paul végigbokszolta a nyolc menetet Mayweather ellen

2021-06-07 09:34:04

Végigment a nyolc menet a YouTube-sztár Logan Paul és a profi boksz élő legendája, Floyd Mayweather Jr. mérkőzésén. A 44 éves ökölvívó négy év után lépett ismét ringbe.

ökölvívás Logan Paul Jake Paul Floyd Mayweather Jr.

Videó: botrányba torkollott Mayweather és a youtuber első sajtótájékoztatója

2021-05-08 14:12:01

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Botrányba torkollott a youtuber Logan Paul és a már visszavonult ökölvívó, Floyd Mayweather Jr. első közös sajtótájékoztatója.

Logan Paul Jake Paul Floyd Mayweather Jr.

Boksz: kiütötte a kosarast, majd kihívta McGregort a youtuber

2020-11-29 10:48:09

Mint arról korábban beszámoltunk, a youtuber Jake Paul és a korábbi NBA-kosaras Nate Robinson „bohóckodása” vezette fel a Mike Tyson–Roy Jones gálamérkőzést Los Angelesben, amelyet előbbi nyert KO-val. A győzelem után, úgy tűnik, megjött az önbizalma a celebnek, ugyanis kihívta a Conor McGregort.

ökölvívás MMA Jake Paul Conor McGregor

Profi boksz: méltatlan felvezető meccs Tysonék gáláján – videó

2020-11-29 05:51:39

A youtuber Jake Paul és a korábbi NBA-kosaras Nate Robinson „bohóckodása” vezette fel a Mike Tyson–Roy Jones gálamérkőzést Los Angelesben.

ökölvívás Roy Jones Nate Robinson Mike Tyson Jake Paul