Találatok a Ivkovics Sztojan címkére

Találatok száma: 214

Férfi kosár, vb-sel.: még számolgatnak a magyar játékosok

2022-11-12 23:32:19

Három fordulóval a zárás előtt minimálisra csökkent a magyar férfi kosárlabda-válogatott esélye a sikeres kvalifikációra a világbajnoki selejtezőben. Jó lett volna pénteken Bosznia-Hercegovinában nyerni, de nem sikerült, így hétfőn Szombathelyen a csehek ellen kell javítani.

magyar férfi kosárlabda-válogatott kosárlabda férfi kosárlabda vb-selejtező Ivkovics Sztojan

Férfi kosár: sorsdöntő összecsapás vár a magyar csapatra

2022-11-11 09:22:20

A magyar férfi kosárlabda-válogatott csütörtök délután megtartotta első edzését Szarajevóban, ahol pénteken 20 órától Bosznia-Hercegovina ellen játszik rendkívül fontos világbajnoki selejtező mérkőzést.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező férfi kosárlabda Lukács Norbert Ivkovics Sztojan

Férfi kosár vb-sel.: Mindig optimista vagyok – Ivkovics Sztojan

2022-11-09 08:01:18

Pénteken és hétfőn két sorsdöntő világbajnoki selejtező vár a magyar kosárlabda-válogatottra. Persze a második, csehek elleni szombathelyi csak akkor lesz igazán fontos, ha az elsőn nyerni tudnak a mieink Bosznia-Hercegovinában.

férfi kosárlabda vb-selejtező férfi kosárlabda Pongó Marcell Ivkovics Sztojan Golomán György magyar férfi kosárlabda-válogatott

Férfi kosárlabda vb-sel.: Nem tudni, mire számíthatunk a bosnyákok ellen – Ivkovics

2022-11-07 11:49:16

Minden válogatottnál változott a keret a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnoksághoz képest, így Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány a bizonytalan helyzetet emelte ki a világbajnoki selejtezősorozat második szakaszában esedékes novemberi két mérkőzés előtt – írja az MTI.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan

Férfi kosárlabda vb-selejtező: Jó esélyünk lehet a kijutásra – Ivkovics Sztojan

2022-09-18 21:53:43

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány szerint a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak jó esélye lehet kijutni a jövő évi világbajnokságra.

férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan magyar férfi kosárlabda-válogatott

Férfi kosárlabda: Útmutató ez az Eb – Ivkovics Sztojan

2022-09-10 09:00:27

Mindegyik mérkőzését elveszítette a kosárlabda Európa-bajnokság kölni csoportkörében a magyar férfiválogatott, ami – utólag beismerve – egyáltalán nem meglepő. Ivkovics Sztojan sem rejti véka alá véleményét, miben kellene sokat fejlődnie a szakág játékosainak.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Eb férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan

Férfi kosár Eb: Valószínűleg nekem itt véget ért az Európa-bajnokság – Hanga Ádám

2022-09-05 08:55:00

Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kosárlabda-válogatott nagyon szoros, egylabdás mérkőzésen 78–74-re kikapott az olimpiai bajnok Franciaországtól az Európa-bajnokság vasárnapi játéknapján. A meccs után Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, valamint Hanga Ádám, Váradi Benedek és Vojvoda Dávid értékelt Bobory Balázsnak és Szabóky Zsoltnak a Nemzeti Sport kamerája előtt. 

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Európa-bajnokság férfi kosárlabda Eb Váradi Benedek Vojvoda Dávid

Férfi kosár Eb: Valahol produkálni kell egy-két NBA-játékost – Ivkovics

2022-09-04 11:39:43

Mint ismert, 103–88-as vereséget szenvedett a Dallas Mavericks NBA-sztárja, Luka Doncic által vezérelt címvédő Szlovéniától a férfi kosárlabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A mérkőzés után Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány mellett Somogyi Ádám, Eilingsfeld János és Mikael Hopkins értékelt az NSO Tv-nek.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Eb férfi kosárlabda Somogyi Ádám Mikael Hopkins

Férfi kosár Eb: tovább akar jutni a halálcsoportból a magyar válogatott

2022-08-31 17:27:00

Az utolsó simításokat is elvégezte a magyar férfi kosárlabda-válogatott Kölnben, a Lanxess Arénában szerda délután, és bizakodva várja a csütörtökön, 14.30-kor kezdődő nyitányt Bosznia-Hercegovina ellen.

férfi kosárlabda Eb férfi kosárlabda férfi kosár Eb Somogyi Ádám Mikael Hopkins Ivkovics Sztojan

Kolozsvári anziksz – amikor legutóbb Eb-n szerepeltek a magyar férfi kosarasok

2022-08-30 20:27:06

Egymás után második Európa-bajnokságára készül a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely öt évvel ezelőtt a kolozsvári csoportmérkőzéseken megvillantotta oroszlánkörmeit, és egy országot tett büszkévé azzal, hogy a nyolcaddöntőbe jutott.

férfi kosárlabda Eb Képes Sport Ivkovics Sztojan Hanga Ádám

Férfi kosár: Ivkovics kapitány beszállt egy kicsit oktatni – videó

2022-08-24 11:38:38

A vb-selejtezőkre és az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan az edzéseken gyakorlatban is ízelítőt ad abból, mit gondol helyes megoldásnak egy-egy szituációban. Így történt a minap is. „Amikor az edző is beszáll az esti tréningbe egy kicsit oktatni” – a szövetség Facebook-oldala ezzel a posztszöveggel kommentálta a nagyszerű kapitányi passzt, amely után Golomán Györgynek már rutinmunka volt a zsákolás – íme!

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda-válogatott Ivkovics Sztojan Golomán György

Férfi kosár: pazar felkészülést produkáltak Eb-ellenfeleink

2022-08-22 13:09:25

Szerdán még a litvánok ellen vív világbajnoki selejtezőt Szombathelyen, majd szeptember 1-jén a bosnyákok ellen kezdi meg Európa-bajnoki szereplését Kölnben a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek csoportjában kevésbé lehetnének erősebb ellenfelek.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Eb férfi kosárlabda Luka Doncic Ivkovics Sztojan

Férfi kosárlabda: sztárok ellen tesztel a magyar válogatott

2022-08-17 21:38:58

Két edzéssel, videózásokkal készült szerdán a magyar férfi kosárlabda-válogatott közelgő tétmérkőzései előtti utolsó, csütörtöki edzőmeccsére Horvátország ellen. Szabó Zsolt és társai olyan NBA-játékosokkal csapnak össze, mint Dario Saric, Ivica Zubac vagy éppen Bojan Bogdanovic.

magyar férfi kosárlabda-válogatott Mario Hezonja Ivkovics Sztojan

Férfi kosár: 2025-ig Ivkovics marad a szövetségi kapitány

2022-08-05 18:06:06

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) szerződést hosszabbított Ivkovics Sztojannal, az augusztus végi világbajnoki selejtezőkre, illetve a szeptemberi Európa-bajnokságra készülő férfiválogatott szövetségi kapitányával – írja a Magyar Távirati Iroda.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda-válogatott Szalay Ferenc Ivkovics Sztojan Hanga Ádám

Férfi kosárlabda Eb: Hanga Ádám is csatlakozott a válogatotthoz

2022-08-03 09:14:38

Megkezdte a felkészülést az augusztus végi világbajnoki selejtezőkre, illetve a szeptemberi Európa-bajnokságra a férfi kosárlabda-válogatott, amelynek kecskeméti edzőtáborába megérkezett Hanga Ádám is – írja az MTI.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan Hanga Ádám

Férfi kosár: az Ivkovics-csapat két meccsre összpontosíthat az Európa-bajnokságon

2022-08-02 08:48:56

Hétfő este találkoztak a magyar férfi kosárlabda-válogatott tagjai Kecskeméten, és hivatalosan is megkezdődött a felkészülés az augusztusi vb-selejtezőkre, illetve a szeptemberi Európa-bajnokságra. Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt arról, hogy miért nem tagja a keretnek Filipovity Márkó, hogy mikor kapcsolódik be a munkába Hanga Ádám, és hogy miért a bosnyákok elleni meccs lesz a kulcs a szeptemberi Eb-n.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda-válogatott Ivkovics Sztojan Filipovity Márkó

Férfi kosár, vb-selejtező: fordulás után francia kiütés

2022-07-04 21:53:03

A portugálok elleni pénteki győzelmével továbbjutó magyar férfi kosárlabda-válogatott súlyos, 41 pontos vereséggel zárta a világbajnoki selejtezőket Franciaországban.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező Ivkovics Sztojan Franciaország

Kosárlabda: egyelőre foghíjasan, de bizakodóan készül a válogatott

2022-06-27 16:39:27

A világbajnoki selejtezőben szereplő férfiválogatott megkezdte a felkészülést a pénteki, portugálok elleni budapesti és a jövő hétfői franciaországi meccsre.

férfi kosárlabda-válogatott Portugália Magyarország Ivkovics Sztojan Filipovity Márkó

Férfi kosár: Mikael Hopkins máris otthon érzi magát a magyar válogatottban

2022-02-24 23:50:00

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 83–67-re kikapott Montenegrótól a világbajnoki selejtező 3. fordulójában. A mérkőzés után Perl Zoltán beszélt az NSO Tv-nek a vereség okairól, valamint Mikael Hopkins is megosztotta velünk a gondolatait a magyar csapatban való bemutatkozásáról. 

férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező Perl Zoltán Montenegró Mikael Hopkins Ivkovics Sztojan