Találatok a Graham Poll címkére

Találatok száma: 8

Sárga helyett ötezres, farzsebbe visszatett képzeletbeli lap – videók!

2020-05-07 12:05:43

Múlt héten megemlékeztünk a sárga és piros lapok közelgő ötvenedik „születésnapjáról”, hiszen ezek az – immár alapvető fontosságú kelléknek tartott – eszközök csak 1970 óta részei a labdarúgás világának. Most azokra az esetekre tekintünk vissza, amikor valami hiba volt a kréta – illetve a lapok – körül.

videó sárga lap piros lap játékvezetés Paul Gascoigne Margarida

Videó: egy meccsen három sárga lap ugyanannak? Ha olyan az akcentusod…

2020-04-16 23:55:36

A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! A főként emlékezetes futballpillanatokat felvillantó sorozatunkban ezúttal egy olyan különös világbajnoki mérkőzésre nyitunk ablakot, amelyiken egy játékosnak csak a harmadik sárga lap után mutatta fel a pirosat a játékvezető.

vb-archívum foci-vb archívum Josip Simunic Horvátország Graham Poll

„Micsoda hiba!” A futballtörténelem 10 legnagyobb bírói tévedése

2014-11-26 11:11:10

A footballstopten.com összeszedte a labdarúgás történelmének tíz legnagyobb bírói bakiját. Vajon ha nincsenek ezek a játékvezetői hibák, hogyan alakulnak másképp emberi sorsok? Lehet, hogy Anglia sohasem lett volna világbajnok? A házigazda Dél-Korea nem jut el a legjobb négyig a 2002-es vb-n? Carlo Ancelotti nem nyer angol bajnoki címet? Ön mit gondol? Hiányol valakit a tízből? Szavazzon, melyik volt a legnagyobb hiba, vitatkozzon a listával, érveljen, szóljon hozzá!

játékvezetés gólbíró bíró Thierry Henry Roy Carroll Rivaldo

PL: Mindig megkönnyebbültem, amikor az MU nyert - Poll

2014-01-10 16:40:25

A korábbi Premier League-játékvezető Graham Poll megkönnyebbülést érzett, amikor a Manchester United az ő dirigálása során jól játszott, és mérkőzéseket nyert.

David Moyes Graham Poll Manchester United Premier League Sir Alex Ferguson

Megbukott a sokbírós és headsetes rendszer?

2012-06-22 23:26:22

Amikor az egyik legfőbb (futball)téma itthon, hogy Kassai Viktor stábja a házigazda ukránoknak meg nem adott gól kapcsán mekkorát hibázott az Eb-n, ennek milyen hatása lehet a karrierjükre nézve, illetve hogy a labdarúgásnak és szabályzatának merre kellene elmozdulni a hasonló esetek elkerülése érdekében, érdekes visszatekinteni egy pont hat évvel ezelőtti botrányos bíróbakira. Azon kevésbé múlt bármi is – viszont talán még durvább tévedés volt. Rögtön el is hangzott a köz „ítélete": megbukott a sok játékvezetős rendszer, valamint a modern technika. Eközben manapság épp egy sok játékvezető kontra modern technika dilemma áll a középpontban...

vb 2006 sportnaptár műhiba játékvezető bíróbotrány Josip Simunic

Miért tisztelik jobban a játékvezetőket a Bajnokok Ligájában?

2008-03-07 00:00:32

A nagy rutinnal rendelkező, már visszavonult játékvezető úgy véli, számos tekintetben hasonlít a Premier League a BL-hez, de a futballisták viselkedése eltérő a bírókkal szemben. A brit szakember 329 meccset vezetett az angol élvonalban, és 43-szor lépett pályára a legrangosabb európai kupasorozatban.

Bajnokok Ligája Premier_League Graham Poll

„A legjobb meccset a legjobb formában lévő bírónak kell vezetnie”

2007-11-03 00:01:02

Bár az egykori kiváló játékvezető, Graham Poll hibás döntésnek tartja, hogy egymás után két Arsenal-meccset is Howard Webb vezet, a Premier League-ben nem találnak kivetnivalót a játékvezetői küldésben. A liga úgy tartja, hogy a legnagyobb rangadót a legjobb formában lévő bíró dirigálja.

Howard Webb Graham Poll

Jose Mourinho nem ugrál örömében, ha Graham Poll a játékvezető

2007-05-14 00:00:08

Ismét nemtetszésének adott hangot a játékvezető ténykedésével kapcsolatban Jose Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a trónfosztott londoni együttes szerda este 0-0-s döntetlent játszott a bajnok Manchester Uniteddel a Stamford Bridge-en.

Manchester_United José Mourinho