Találatok a Geroge F. Hemingway címkére

Találatok száma: 5

Bp. Honvéd: ezzel a cégcsoporttal tárgyal Hemingway a klub eladásáról

2019-04-01 12:21:22

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint közel az egyezség a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának eladásáról. A vevő a Szentes élvonalbeli, férfi vízilabdacsapatát is támogató metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoport lehet – és ez nem áprilisi tréfa.

labdarúgás NB I Geroge F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: Én nem érdemelnék szobrot? Meg kell halnom hozzá? – Hemingway

2018-11-13 07:46:03

George F. Hemingway, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa újabb videobloggal jelentkezett a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, melyben többek között a halála után szobrot kapó Leicester-tulajdonos, a Honvéd eladása és Kassai Viktor játékvezető múlt heti tévedése is szóba került.

Szíjj László NB I Honvéd Geroge F. Hemingway

Honvéd: távozó kapitány, Storck ajánlása, Rossi és a piszkos anyagiak

2017-04-24 09:21:29

George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben továbbra is élen álló Honvéd tulajdonosa a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a Vasas elleni vesztes rangadóról, a csapat keretében várható nyári változásokról, a lejáró szerződésű Marco Rossi vezetőedzővel folyó egyeztetésekről, a Honvéd-MFA új, német igazgatójáról, Uwe Scherr-ről, a stadionkérdésről és a szurkolókról is.

NB I Honvéd Geroge F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: Meg kell találnunk a gyógyszert - Hemingway

2015-03-11 21:52:32

A Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway az nb1.hu-n vezetett blogjában visszatekintett az MTK elleni, emberelőnyben 2–0-ra elveszített hazai bajnokijukra.

NB I Honvéd Geroge F. Hemingway

Bp. Honvéd: Abass maradhat, Vadóczra nincs esély

2012-07-28 19:35:30

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szurkolói ankétot tartott, amelyen a klub tulajdonosa George F. Hemingway elmondta, Vadócz Krisztián érkezésére nincs esély, Dieng Abasst pedig több csapat is vinné, de az is lehet, hogy marad. A beszélgetésen Supka Attila távozása is szóba került – adta hírül a klub hivatalos oldala.  

Supka Attila Geroge F. Hemingway Budapest Honvéd