Találatok a George F. Hemingway címkére

Találatok száma: 155

Elismerés: Keleti Ágnes és George F. Hemingway állami kitüntetést kapott

2021-08-20 19:59:36

Augusztus 20. alkalmából állami kitüntetésben részesült Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornász és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd korábbi tulajdonosa.

Áder János kitüntetés elismerés Orbán Viktor Merkely Béla Keleti Ágnes

Elismerés: sportolók, sportvezetők ünnepi kitüntése

2021-03-15 14:56:11

Magyarország köztársasági elnöke, Áder János a nemzeti ünnep, március 15. alkalmából, a miniszterelnök, Orbán Viktor előterjesztésére kitüntetéseket adományozott korábbi és jelenlegi sportolók, illetve sportvezetők számára – ezeket gyűjtöttük össze a Magyar Közlöny alapján.

kitüntetés elismerés Supola Zoltán Kiss Norbert George F. Hemingway

Honvéd: az új tulajdonosok elvitték Hemingwaynek a kupaezüstöt – videó

2019-06-14 17:25:40

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd új tulajdonosai szép gesztust téve átadták a kupaezüstöt George F. Hemingwaynek.

NB I Honvéd George F. Hemingway

Honvéd: Nagy név a vezetőségben; mostantól pénzért is igazolhatnak

2019-04-11 11:40:00

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új tulajdonosai, a Metalcom-csoport, illetve a Reditus Equity Zrt. képviselői csütörtökön megtartották az első sajtótájékoztatójukat. Az esemény után az NSO Tv Bozó Zoltánnal készített interjút, aki vázolta, milyen elvek mentén szeretnék irányítani a klubot, beszélt a vezetőség várható összetételéről is.

tulajdonos labdarúgó NB I Metalcom-csoport George F. Hemingway Budapest Honvéd Bozó Zoltán

Honvéd: Hemingway személyesen köszönt el a játékosoktól – videó

2019-04-10 09:18:08

George F. Hemingway a tőle megszokott stílusban köszönt el a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgóitól és az élvonalbeli együttes szakmai stábjától. A kispesti klubot eladó üzletember sok humort csempészett búcsúbeszédébe, melynek végén sok sikert kívánt a csapatnak, s bemutatta Lóránth Zoltánt, az új tulajdonos képviselőjét. Az alábbi videóban Nagy Gergő és Supka Attila is nosztalgiázott. Íme, Hemingway búcsúja!

Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: az új tulajdonos a Vidi, Fradi kettőssel akar versenyezni

2019-04-10 07:48:50

A Ferencvárossal és a Mol Vidivel is versenyképes csapatot szeretne a Budapest Honvéd új tulajdonosa. Az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Bozó Zoltán elmondta: a mostaninál nagyobb költségvetést terveznek, ezért újabb forrásokat készülnek bevonni a kispesti klub működésébe.

NB I Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd Bozó Zoltán

Honvéd: A magyar focinak sok baja van, de vannak nagyon szép dolgok – utolsó Hemi-vlog

2019-04-09 11:05:33

Utoljára jelentkezett be videoblogjában George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa, aki hétfőn hivatalosan is bejelentette, eladta a kispesti klubot.

NB I Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd

„Én nem érdemelnék szobrot?” – búcsú Hemingway-idézetekkel

2019-04-08 11:47:55

A Bp. Honvéd eddigi tulajdonosa, George F. Hemingway 2006-ban mentette meg a csőd szélén álló klubot, és 2007-ben ő alapította meg a csapat utánpótlását képező Magyar Futball Akadémiát. A távozását ma bejelentő Hemingway időszakában kétszer Magyar Kupát, egyszer bajnokságot nyert a csapat. A sikerek mellett hangzatos nyilatkozatok is végigkísérték kispesti időszakát. Lássunk ezek közül néhányat a legutóbbi évekből...

NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: a Metalcomhoz tartozó Reditus Equity Zrt. megvette a klubot – hivatalos

2019-04-08 09:11:40

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online egy héttel ezelőtti információi: az új tulajdonosi kör hivatalos közleményben tudatta, a Metalcom csoporthoz tartozó befektetőcég, a Reditus Equity Zrt. megvásárolta a Honvéd Futball Club Kft. százszázalékos üzletrészét. 

NB I Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: „Már ideje volt!” „A bizonytalanba megyünk” – szurkolók az eladásról

2019-04-08 08:48:42

Amint arról a múlt héten a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway előrehaladott tárgyalásokat folytatott a klub eladásáról a metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoporttal, és hétfőn hivatalosan is bejelentették a klub eladását. Az NSO Tv a szombati bajnoki előtt a kispesti szurkolókat faggatta, mit szólnak a küszöbön álló tulajdonosváltáshoz.

NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: újra tárgyaltak, a jövő héten bejelenthetik az eladást

2019-04-05 12:43:11

A Nemzeti Sport Online információi szerint a leendő új tulajdonosi kör képviselői pénteken a Bp. Honvéd akadémiáján találkoztak George F. Hemingwayjel, a klub tulajdonosával, és újabb egyeztetést folytattak a kispesti NB I-es labdarúgóklub megvásárlásáról.

NB I Honvéd George F. Hemingway

Honvéd: Hemingway nem tagadta, hogy eladja a klubot

2019-04-02 09:23:53

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában reagált a Nemzeti Sport Online értesülésére, miszerint eladja a kispesti futballcsapatot.

NB I Honvéd George F. Hemingway

Honvéd: lefektették az új Bozsik Stadion alapkövét

2019-03-21 13:45:38

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa csütörtök délben lerakta az új Bozsik Stadion alapkövét.

Szabó Tünde NB I Honvéd George F. Hemingway Bozsik Aréna

Honvéd: fontos szponzor érkezik a klubhoz, szerdán bejelentik

2019-03-05 10:24:39

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa hetente jelentkező videoblogjában elárulta, szerdán új szponzor érkezik a kispesti együtteshez.

NB I Honvéd George F. Hemingway

Honvéd: az új játékos nem haragszik Dárdaira, még a gyerekeit is ismeri

2019-02-12 17:03:51

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kedden sajtótájékoztatón mutatta be harmadik téli szerzeményét, a tunéziai válogatott Enisz Ben-Hatirát. A 30 éves támadó középpályás beszélt a fizikai állapotáról és megnevezte, hogy ki volt a legjobb játékos, akivel a Bundesligában együtt futballozott. Arra a kérdésre is válaszolt, haragszik-e Dárdai Pálra amiatt, hogy egyik csapattársával való összeszólalkozása miatt neki kellett távoznia a Herthától.

videó magyar átigazolás Supka Attila NSO Tv NB I Honvéd

Honvéd: „Megmondtam Lanzafame árát a Fradinak, fölmosták az embert a padlóról”

2019-01-31 17:26:21

Megtartotta a tavaszi szezon előtti sajtótájékoztatóját a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd csapata, mely során bemutatkozott a klub két új szerzeménye, a grúz Zakaria Beglarisvili és az algériai Mohamed Mezgrani is. George F. Hemingway tulajdonos beszélt Gróf Dávid és Holender Filip jövőjéről, valamint felelevenített egy vicces történetet Davide Lanzafame eligazolásával kapcsolatban.

videó nemzetközi átigazolás magyar átigazolás labdarúgó NB I Zakaria Beglarisvili NSO Tv