Találatok a Gangnam Style címkére

Találatok száma: 6

Női kézi-vb: nem a videobírós baki volt az egyetlen Dániában

2015-12-08 10:47:42

Nagy bakival kezdődött a Norvégia–Puerto Rico mérkőzés a női kézilabda-vb-n. A jól megszokott dallamok helyett ugyanis az orosz himnusz akkordjai hasítottak bele a csendbe.

videó női kézi-vb Puerto Rico Norvégia Gangnam Style

Videó: a Gangnam Style vezette fel az Olasz Kupa döntőjét

2013-05-26 19:02:22

A Roma–Lazio Olasz Kupa-döntőt hatalmas várakozás előzte meg a két csapat városi rivalizálása miatt. A találkozó előtt nem mindennapi sztárvendég énekelt, a dél-koreai PSY adta elő világhírű slágerét, a Gangnam Style-t.

videó Roma Olasz Kupa Lazio Gangnam Style

Belesérült a Gangnam Style-ba a Valencia hátvédje

2013-04-22 12:24:02

A spanyol labdarúgó-bajnokságban vitézkedő Valencia francia válogatott hátvédje, Adil Rami szurkolói támadások össztűzébe került, miután megsérült egy koncerten – ahol a dél-koreai Psy híres slágerére, a Gangnam Style-ra táncolt a színpadon.

Valencia Rami Gangnam Style

Usain Bolt is bolondozott egyet a Gangnam Style-ra – videó

2012-11-30 13:34:01

A 100 és 200 méteres síkfutás nagy alakja, Usain Bolt lett idén az év atlétája. A rendezvény után a jamaicai sprinter egy jó nevű barcelonai diszkóban, az Opium Marban mulatozott. Bolt egy rövid időre a DJ-pultot is magához ragadta, és ő sem maradhatott ki a Gangnam Style-mániából. Napszemüveget vett fel magára, majd bemutatta a világhírű táncot. Aztán vicces napszemüvegben mulatott egyet Pintóval, a Barca kapusával.

videó Usain Bolt Pinto Gangnam Style Barcelona

Vizuális terror: Dirk Kuyt tolja a Gangnam Style-t - videó

2012-11-26 13:32:12

A török Fenerbahce holland támadója a Marseille elleni Európa-liga-találkozó után a csapatbuszon vezette le maradék energiáját.

Gangnam Style Fenerbahce Dirk Kuyt

Ronaldo Gangnam Style-lal dolgozik a zsírpárnákon

2012-11-20 22:50:54

A Fenomén ha éppen nem csetel, keményen küzd a kilók ellen. Pár héttel ezelőtt megkezdett fogyási kísérletét figyelemmel kísérő valóságshow legutóbbi epizódjában, Ronaldo a világhírű Gangnam Style jól ismert tánclépéseivel próbálja ledolgozni a nem kívánt zsírpárnákat. A felvételek tanulsága szerint még élvezte is az izzasztó perceket, bár a szemrevaló társaságot elnézve, ebben nincs is semmi meglepő.

valóságshow fogyás brazil Ronaldo Gangnam Style