Találatok a Gabriele Tarquini címkére

Találatok száma: 38

WTCR: Michelisz keményen küzdött, de egy defekt véget vetett a futamának

2021-07-11 13:30:21

Rosszul végződött Michelisz Norbert számára a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének második futama. A Hyundai magyar pilótája defektet kapott az utolsó körben, s be sem tudta fejezni a viadalt. A győzelem a pole pozícióból induló Frédéric Vervisché lett, a dobogóra még Thed Björk és Gilles Magnus állhatott fel. Tassi a 15. helyen ért célba, amivel szerzett egy pontot.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Tarquini győzött, Michelisz pontszerző az első versenyen

2021-07-11 11:22:53

Gabriele Tarquini aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első futamán. A dobogóra még Mikel Azcona és Tom Coronel állhatott fel, Michelisz Norbert a kilenc pontot érő hetedik helyen zárta a nyitó viadalt. Boldizs Bence a 16., Tassi Attila a 18. pozícióban látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Micheliszék harcra készek – a Hyundai kisfilmjén

2020-09-09 15:30:09

Ötletes kisfilmet készített a Hyundai a túraautó-világkupa (WTCR) hétvégi rajtja elé. A márka két bajnok pilótája, Gabriele Tarquini és Michelisz Norbert egy sziklából kihúzott karddal szemléltette különleges erejét, amit a márka másik két versenyzője, Nick Catsburg és Luca Engstler csodálattal figyelt.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai Gabriele Tarquini

WTCR: a Hyundai megmutatta Micheliszék idei autóját

2020-03-30 11:58:49

A tavalyitól kissé eltérő festésű autóval próbálhatja meg megvédeni bajnoki címét Michelisz Norbert a túraautó-világkupában (WTCR). A Hyundai megmutatta, hogy milyen design-nal készül a 2020-as idényre.

WTCR Nicky Catsburg Michelisz Norbert Luca Engstler Hyundai Gabriele Tarquini

Az első bajnoki cím megvan – a következő szezonban jöhet a második

2020-01-01 19:24:25

Michelisz Norbert pályafutása és a magyar autósport legnagyobb sikerét aratva a túraautó-világkupa bajnoka lett. Ha választhatott volna, hogy melyik évben nyerjen, biztosan az ideit választja, mert szakmai szempontból ez volt a legnagyobb kihívás. Nos, ő kiállta a próbát.

túraautó NS Hosszabbítás Michelisz Norbert Michael Schumacher Hyundai Gabriele Tarquini

WTCR: Tarquini büntetése után negyedik lett Tassi

2019-06-24 09:04:24

Karambol okozásáért megbüntették Gabriele Tarquinit a túraautó-világkupa (WTCR) nürburgringi hétvégéje után, közölte az FIA, így Tassi Attila és Michelisz Norbert is előrébb lépett egy-egy helyet az egyik szombati futamon, illetve módosult a pontverseny állása.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Tudom, hogy Norbi utál emiatt – Gabriele Tarquini

2019-04-28 19:22:22

Gabriele Tarquini győzelmével és Michelisz Norbert második helyével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) hungaroringi hétvégéje. A harmadik futam győztese a leintés utáni hivatalos sajtótájékoztatón elárulta, hogy részben minek köszönheti a diadalt, míg Tassi Attila (aki összesen 11 pontot szerzett a szezon második állomásán) kissé odaszúrt Rob Huffnak.

Yann Ehrlacher WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Hungaroring

WTCR: Michelisz 2. lett Tarquini mögött a hungaroringi záró futamon

2019-04-28 17:32:18

Gabriele Tarquini nyerte meg a  túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének harmadik versenyét. A pole pozícióból induló Michelisz Norbert már a rajtnál elveszítette az első helyet, végül Tarquini mögött, másodikként ért célba. Rajtuk kívül Yann Ehrlacher állhatott fel a dobogóra. Tassi Attila a 14., Tenke Tamás a 23. helyen végzett.

Zengő Motorsport WTCR Tenke Tamás Tassi Attila Michelisz Norbert Hungaroring

WTCR: Tarquini nyert; Michelisz újra pontot szerzett Marokkóban

2019-04-07 18:28:02

Gabriele Tarquini nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) első versenyhétvégéjének második futamát Marrákesben, miután a pole pozícióból induló és féltávig vezető Nicky Catsburg versenye fékhiba miatt a gumifalban ért véget. Dobogóra állhatott még Jean-Karl Vernay és Yann Ehrlacher, míg Michelisz Norbert újra pontot szerzett a Hyundaijal. Tassi Attila a huszadik helyen zárt.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Marrákes Gabriele Tarquini

WTCR: gyönyörű trófea a bajnoknak – marokkói művész tervezte

2019-03-28 11:23:55

A túraautó-világkupa szezonnyitó sajtótájékoztatóján nem csupán a csapatok mutatkoztak be (köztük a Michelisz Norbert fémjelezte Hyundai, valamint a Tassi Attilát a soraiban tudó Honda), hanem bemutatták a sorozat új trófeáját is.

WTCR Gabriele Tarquini

WTCR: a Hyundai megmutatta Micheliszék 2019-es autóját

2019-03-18 14:21:45

Internetes élő közvetítésben fedte fel csapatainak 2019-es autóját a Hyundai. A dél-koreai gyártó két istállót, a BRC Racinget és Lukoil Racing Teamet indítja 2019-ben, és azt is elárulta, hogyan alakul a pilótafelállása.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai Gabriele Tarquini

WTCR: Guerrieri nyerte az utolsó versenyt, Tarquini a bajnok!

2018-11-18 04:51:22

Az első versenyhez hasonlóan a zárófutamon sem sikerült győzelemre váltania Rob Huffnak a pole pozícióját a túraautó-világkupa (WTCR) makaó hétvégéjén. A győzelem végül Esteban Guerrierié lett Huff előtt, a dobogó harmadik fokára Michelisz Norbert állhatott fel, aki így a vk-összetett negyedik helyén zárta a szezont. A bajnoki cím csapattársáé, Gabriele Tarquinié lett. Szabó Zsolt a futam utolsó előtti körében törte össze csúnyán az autóját.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Vervisch nyert, Michelisz és Tarquini nullázott a 2. versenyen

2018-11-18 01:59:57

Nagy bajba került Gabriele Tarquini a túraautó-világkupa (WTCR) makaói szezonzárójának utolsó futama előtt. A bajnoki éllovas pilóta rajtbalesetbe keveredett, és hamar feladta a második versenyt, amelyet Frédéric Vervisch nyert meg, miután a negyedik körben átvette a vezetést a pole pozícióból rajtoló Timo Scheidertől. Yvan Muller a harmadik helyen ért célba, így a harmadik futam előtt már csak 18 pontos a hátránya a pontvadászatban Tarquinival szemben.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Vernay nyerte az első versenyt, Tarquini a 4., Michelisz az 5.

2018-11-17 07:28:27

Nem sikerült a rajt-cél győzelem Rob Huff számára a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjének első versenyén. A győzelem ugyanis Jean-Karl Vernay-é lett, aki a biztonsági autós fázis után állt az élre. Másodikként Yvan Muller futott be, Huff harmadikként látta meg a kockás zászlót. A bajnoki összetettet vezető Gabriele Tarquini a negyedik helyen ért célba. Mögötte Michelisz Norbert végzett.

WTCR Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert Michelisz Norbert Makaó

WTCR: Vernay és Huff kezdett a legjobban Makaóban

2018-11-15 06:41:46

Két szabadedzéssel megkezdődött a túraautó-világkupa (WTCR) szezonzáró hétvégéje Makaóban. Az elsőn Jean-Karl Vernay, a másodikon Rob Huff volt a leggyorsabb. Jól kezdett Michelisz Norbert, míg a bajnoki éllovas csapattársáról, Gabriele Tarquiniről ez kevésbé mondható el.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert Makaó

WTCR: hatan Tarquini ellen – jön a szezonzáró!

2018-11-14 16:39:14

Az utolsó fordulójához érkezett a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as idénye, a szezonzáró előtt matematikailag még hét versenyzőnek van esélye a sorozat első bajnoki címének megnyerésére. Jó helyzetben van az összetettben élén álló Gabriele Tarquini, akinek előnye 39 pont, ám nem mehet biztosra, hiszen az utolsó versenyhétvégét Makaóban és annak kaotikus futamairól híres utcai pályáján rendezik. Bár Michelisz Norbert számára nem elérhetetlen a bajnoki trófea, a magyar pilótának hatalmas szerencsére és szinte tökéletes hétvégére lenne szüksége a diadalhoz.

Yvan Muller WTCR Thed Björk Michelisz Norbert Makaó Hyundai

WTCR: Björk nyert, az összes magyar feladta az első ningpói versenyt

2018-09-29 10:14:24

Sima rajt-cél győzelmet aratott Thed Björk a túraautó-világkupa (WTCR) első ningpói versenyén. A harmadik helyről induló Michelisz Norbert már a rajtnál bukott egy pozíciót, majd hamar kiállt a bokszba, és feladta a versenyt. Szintén nem értek célba a Zengő Motorsport versenyzői, Szabó Zsolt és Nagy Norbert. Björk mellé Esteban Guerierri és Frédéric Vervisch állhatott fel a dobogóra. Az összetettben továbbra is Gabriele Tarquini vezet.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

WTCR: Hyundai-dominancia – Björk, Tarquini és Michelisz az élen

2018-09-28 10:07:29

Tizenegy hetes szünet után Thed Björk és Michelisz Norbert nyitott az élen a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásának első szabadedzésén, és a két hyundaios sorrendje a második tréningen is változatlan maradt egészen az utolsó pillanatokig. Ugyanis Michelisz csapattársa, Gabriele Tarquini a kockás zászló megjelenése után befejezett körével ugrott előre a második pozícióba, így három Hyundai végzett az élen. A Zengő Motorsport versenyzője, Szabó Zsolt a hetedik lett.

túraautó Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: sikerül-e legyőzni az 56 éves olaszt? – Ningpóban folytatódik a szezon

2018-09-27 15:32:26

Már közel tizenegy hete annak, hogy legutóbb futamot rendeztek a túraautó-világkupában (WTCR). A szezon 60 százalékán túl vagyunk, a bajnoki címért zajló csata Ázsiában folytatódik – a hétvégén Ningpóban lesz az első kínai versenyhétvége. Az idény hetedik fordulója előtt átvesszük, hogy mi történt eddig, valamint azt is, hogy mi várható a továbbiakban. 

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szabó Zsolt Ningbo Nagy Norbert

WTCR: Tarquini nyerte meg a második versenyt Nagy N. előtt

2018-07-14 19:49:13

Gabriele Tarquini győzelmével ért véget a második verseny a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének második futamán. A második a fordított rajtrács miatt a pole pozícióból induló Nagy Norbert lett, aki első dobogós helyezését szerezte a sorozatban. A harmadik helyen Yvan Muller végzett. Michelisz Norbertet több pozíciót javítva a hetedik helyen intette le a kockás zászló.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szlovákia Szabó Zsolt Nagy Norbert