Találatok a Feczer Viktor címkére

Találatok száma: 3

Vívás: kritizálják a kerethirdetést a kvótát szerző női tőrcsapat tagjai

2021-05-28 10:21:27

A 2020-as kazanyi világkupa-viadalon kvótát szerző női tőrcsapatból hárman lesznek biztosan ott Tokióban – a sportági szövetség ugyanis kedd este úgy döntött, Lupkovics Dóra helyett Mohamed Aidát nevezi a magyar keretbe, előbbi csak a tartalékok között kapott helyet. Az MVSZ lépésére reagálva az olimpiai részvételt kivívó négy sportoló közös közleményt adott ki, amelyben a kerethirdetés felülvizsgálatát kérik.

női párbajtőr Udvarhelyi Gábor Tokió 2020 Pásztor Flóra Mohamed Aida Lupkovics Dóra

Shane Tusup a negyedikre, Cseh Sándor és Ambros Martín az elsőre hajt

2018-01-07 11:29:43

Három éve már újra egy kategóriába tartoznak a klubedzők és a szövetségi kapitányok, és díjazzák a fogyatékos sportolókkal foglalkozó szakembereket is az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

Év sportolója Shane Tusup Győrfi Tamás Feczer Viktor Cseh Sándor Csamangó Attila

Cseh, Hosszú, Dárdai és a futballválogatott 2015 legjobbja

2016-01-14 18:55:25

A magyar sportújságírók 2015-ben Cseh Lászlót, Hosszú Katinkát és a labdarúgó-válogatottat szavazták meg az év legjobb sportolójának, illetve sportcsapatának. A legjobb edző Dárdai Pál lett. Szepesi György és Károlyi Béla életműdíjat kapott. A díjakat a Nemzeti Színházban megtartott gálaesten adták át.

Év sportolója gála Év sportolója női röplabda-válogatott magyar labdarúgó-válogatott magyar jégkorong-válogatott díjazás