Találatok a Exatlon Hungary címkére

Találatok száma: 13

Hóröplabda: az Exatlon és a Survivor főszereplője egy csapatban

2021-02-18 23:39:18

Ezen a hétvégén az ausztriai Wagrainban megkezdődik az idei hóröplabda Európa Tour. Igen, jól olvasták: hóröplabda. A röplabdázás néhány éve működő téli szakága bemutató sportágként szerepelt a 2018-as pjongcsangi téli olimpián, s jó esély van arra, hogy a 2026-os ötkarikás játékokon már érmeket is osszanak benne. Ráadásul a magyar játékosok is aktív szereplői a versenyeknek.

Villám Lilla Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Survivor Lutter Eszter Hóröplabda

Bajnokok reggelije: Az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik – Busa Gabriella

2020-10-26 09:44:22

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Busa Gabriella, háromszoros kick-box-világbajnok, a 2020-as Exatlon női győztese volt a vendégünk.

kick-box Exatlon Hungary Busa Gabriella Bajnokok reggelije

Röplabda: döntős volt a teqvoly ob-n az Exatlon bronzérmese

2020-08-26 13:25:57

A hétvégén rendezték a Teqvoly magyar bajnokság első fordulóját a margitszigeti 383 Teqsports Beach center területén. A közelmúltban született, multifunkcionális Teq asztalon játszott röplabda alapú sport hatalmas népszerűségnek örvend mind a profi röplabdások, mind pedig az amatőrök között. Ezt mutatja az is, hogy csaknem 40 páros mérkőzött meg a hőségben a homokon, a magyar bajnokság első fordulójában.

teqvoly Szabó Dorottya Exatlon Hungary

Strandröplabda: az Exatlon bronzérmese már nem görcsöl azon, hogy...

2020-08-19 16:54:11

A népszerű televíziós vetélkedő, az Exatlon bronzérmese, Szabó Dorka lassan kezd visszatérni a korábbi formájához, és nagyon boldog lenne, ha érmet szerezne az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság lupa-tavi döntőjében – nyilatkozta a strandröplabda.hu-n.

strandröplabda ob strandröplabda Szabó Dorottya Exatlon Hungary

Exatlon: flyboardozni vittük a győztest – videó

2020-07-05 20:56:33

Busa Gabriella: sokan most úgy ismerik, mint a TV2 csatornán futó Exatlon Hungary legutóbbi szériájának győztese. De Busa Gabriella emellett háromszoros kick-box-világbajnok, ráadásul civil foglalkozása sem éppen civil, hiszen gazdaságvédelmi nyomozóként dolgozik. Elég bevállalós tehát, gondolhatjuk, így a Sportkrém stábja elhívta a Lupa-tóra egy kis flyboardozásra.

videó kick-box NSO Tv Exatlon Hungary Busa Gabriella

Kajak-kenu: Tóth Dávidot mindennapi küzdelemre tanította az Exatlon

2020-06-05 00:11:59

Az elmúlt hónapokban sárban kúszott, csillét tolt a bányapályán és homokzsákokkal dobált totemoszlopokat az olimpiai ezüstérmes Tóth Dávid, aki talán még kajakozni is fog.

kajak-kenu Tóth Dávid Exatlon Hungary

Exatlon: az olimpiai 2. kajakossal felálló magyaroké a Nemzetek Kupája

2020-04-03 22:27:20

A TV2-n futó Exatlon Hungary sport-realityben a több élsportolót is felvonultató magyar csapat nyerte a Nemzetek Kupája elnevezésű versenyt, a házigazda dominikaiakat, a görögöket és a péntek este sugárzott döntőben másodszor is legyőzött törököket megelőzve.

Tóth Dávid Exatlon Hungary

Vívó-vb: az Exatlon Hungary döntősének ismét megjött a kedve a víváshoz

2019-07-22 11:16:58

Esztergályos Patrikot a legtöbben a TV2 Exatlon Hungary extrémsport vetélkedőműsorából ismerik, ahol egészen a döntőig menetelt, s csak kicsivel maradt le arról, hogy ő legyen a bajnok. Ezekben a napokban a hangját adja a budapesti vívó-világbajnokságnak, ugyanis ő a helyszíni szakkommentátor a BOK-csarnokban. 

vívó-világbajnokság vívó-vb 2019 vívó-vb párbajtőr Siklósi Gergő Exatlon Hungary

Exatlon: Dombi Rudolfék ismét legyőzték a románokat

2019-01-22 10:07:07

Hétfőn újabb nemzetek közötti mérkőzéssel folytatódott a Tv2 sport realityje, az Exatlon Hungary. A Dominikán zajló, profi és amatőr sportolók, sportemberek ügyességi vetélkedőjében másodszor csapott össze a magyar és a román csapat.

Ungvári Miklós Fodor Rajmund Exatlon Hungary Exatlon Dombi Rudolf

Tv: ezért kellett feladnia az Exatlon Hungaryt Vass Dórának

2019-01-07 10:33:42

Különleges kalanddal indult az új év több neves sportolónknak: a TV2-n látható az Exatlon Hungary című ügyességi vetélkedő, amelyben profi versenyzők mérkőznek meg amatőrökkel jelentős kihívásokat tartogató pályákon.

sérülés ritmikus gimnasztika Vass Dóra TV2 Exatlon Hungary

Televízió: sportreality olimpiai bajnokokkal és Palik Lászlóval

2018-12-07 08:38:29

Január 2-án indul a TV2 új extrém sportrealityje, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László – tudatta közleményében a csatorna.

televízió sportreality Ungvári Miklós TV2 Palik László Fodor Rajmund