Találatok a Eperjes Károly címkére

Találatok száma: 4

Morál és bölcselet harmóniájában – Eperjes Károly színművész és a sport

2022-09-13 15:07:36

Szívesen látják a Ferencvárosnál, a Vasasnál, a Videoton utódjánál, noha egyetlenegyszer sem játszott NB I-es mérkőzésen. Lehetett volna labdarúgó, miként pap és gyógypedagógus, de Eperjes Károly az évtizedek során korunk egyik legjelesebb színművészévé avanzsált, keresztény hittel a mindennapjaiban.

interjú Képes Sport Eperjes Károly

Futball Éjszakája: „Nagy mák, színész, hogy nem focista lettél!”

2018-09-04 13:33:52

Szeptember 7-én rendezik meg először a Futball Éjszakáját, az ország 20 klubjánál. Többek között Színész-Újságíró Rangadót is tartanak az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ezen Eperjes Károly is pályára lép, aki a korábbi találkozókat is felelevenítette az esemény előtt. Véleménye szerint a futballpályákon is kell, hogy legyen rendező. A nap eseményeiről a Nemzeti Sport Online-on élő tudósítást olvashat.

Futball Éjszakája Eperjes Károly

Videó: az Aranycsapatról és Varga Zoltán legendás góljáról

2013-11-24 08:29:01

Az NSO Tv Vasárnapi vendége Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművész. A hazai színházi élet egyik legnagyobb futballrajongója az 1953-as angol-magyar mérkőzéssel és az Aranycsapattal kapcsolatos emlékeit elevenítette fel a diadal 60. évfordulója alkalmából. Eperjes elmondta, gyerekkorában még szégyen volt, ha valaki eltévesztette a legendás együttes felállását. Varga Zoltán egyik legendás gólja is szóba került.

videó Varga Zoltán NSO Tv Eperjes Károly