Találatok a Dobi Edina címkére

Találatok száma: 33

Olasz klubok álltak sorba érte, de Dél-Koreában erősödik a 22 éves magyar szupertehetség

2021-11-10 09:27:11

A rendkívül tehetséges, 22 éves feladó-átló, Inneh-Varga Elizabet nyitott hozzáállással igazolt az erős dél-koreai bajnokság újoncához, amelyben bátran áll a kihívások elé és tudja, a csapata egyetlen légiósaként rá nehezedő nyomás segít neki abban, hogy későbbi pályafutása során is vezéregyéniség váljon belőle.

női röplabda Képes Sport Inneh-Varga Elizabeth Dobi Edina

Röplabda: Gyökeres változtatások kellenének – Dobi Edina

2021-11-08 10:26:39

Dobi Edinát több alkalommal is beválasztották a legszebb magyar sportolónők közé. A visszavonulását 2019. május 14-én bejelentő röplabdázó ma már FIVB-licenszes menedzser. Az Egerben élő Dobinak markáns véleménye van a sportág hazai helyzetéről, s a jövőben azon is dolgozik, hogy ez a helyzet megváltozzon. Szerinte egyáltalán nem baj, ha valaki azért szeret bele a röplabdába, mert tetszenek neki a női röplabdázók. Az Origo készített vele nagyinterjút.

röplabda Dobi Edina

Videó: így áll az estélyi ruha a csinos sportolóhölgyeken

2020-04-11 19:58:52

A Sportkrém-forgatások során lehetőségünk nyílik megmutatni a sportolóinkat úgy, ahogy a pályán sosem láthatjuk őket. Ilyenkor ha nem is teljesen, de félreteszik a mezt, a tréningruhát, és egészen más arcukat ismerhetjük meg. Az elmúlt években megjelent Sportkrém-videókból válogattunk olyan képsorokat, amelyek azt bizonyítják, néhány sportolóhölgy bizony a kamera előtt – de akár a kifutón is – megállja a helyét.     

Vogel Adrienn Stollár Fanny Sportkrém Dobi Edina Alekszejev Tamara

Női röpi: Dobi Edina imádja a magyar válogatottról nyílt fotókiállítást!

2019-08-12 18:25:52

A valaha volt legnagyobb magyarországi röplabdás eseményre, az augusztus 23-án kezdődő, részben budapesti női Európa-bajnokságra hangolódva rendez fotókiállítást a magyar szövetség az Aréna Mall bevásárlóközpontban. A tárlat a női válogatott legújabb kori felemelkedését, sikereit mutatja be Muzslay Péter optikáján keresztül. 

női röplabda Eb női röplabda magyar női röplabda-válogatott fotókiállítás Muzslay Péter Dobi Edina

Női röplabda: visszavonult a 85-szörös válogatott Dobi Edina

2019-05-14 20:48:31

Dobi Edina 85-szörös válogatott röplabdázó kedden bejelentette a végleges visszavonulását.

visszavonulás magyar női röplabda-válogatott Dobi Edina

Röplabda: a Liu testvérek is az El-döntő imázsfilmjében

2018-06-07 13:57:16

A magyar röplabdasport történetének eddigi legfontosabb hazai rendezésű eseménye lesz a budapesti női Arany Európa-liga négyes döntő június 14-én és 15-én. A közelgő csúcsesemény kapcsán készített látványos imázsfilmet az MRSZ sajtóosztálya.

röplabda Európa-liga Szujó Zoltán Női röplabda-válogatott Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Juhár Tamás

Női röplabda: Egy időre szögre akasztom a mezt – Dobi Edina

2018-05-17 09:35:10

Sokan keresték a BRSE csapatkapitányának nevét a válogatott kerethirdetésekor, mint kiderült, a remek center idén már nem játszik a nemzeti csapatban, sőt a következő szezont is kihagyja a bajnoki trófeát pénteken magasba emelő játékos – derül ki a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE közleményéből.

női röplabda magyar női röplabda-válogatott Dobi Edina

Röplabda: Dobi Edina befejezi a pályafutását?

2018-05-16 11:47:35

A vasárnap kezdődő Európa-liga apropóján sajtótájékoztatót tartott a Magyar Röplabda-szövetség. A női válogatott keretében nem szerepel Dobi Edina – kérdésre Jan De Brandt szövetségi kapitány elmondta, a játékos talán nem is folytatja pályafutását.

női röplabda magyar női röplabda-válogatott Dobi Edina

Röplabda: Nem zavar, ha a külsőm miatt írnak rólam, de... – Dobi Edina

2018-02-21 23:54:50

Dobi Edina feladatának érzi a röplabda népszerűsítését, és ha ezt a kinézetével tudja elérni, azt sem bánja – többek között erről is beszélt a Sportkrém stábjának az egyik békéscsabai kávézóban. Ahogy azt is elmondta, hogyan változott meg az amerikai légióskodás alatt a viszonya az élsporthoz, illetve ki és hogyan formálta át a kissé vad természetét. A kávézás előtt különleges fotózáson vett részt a Békéscsaba centere: a gyulai rekreációs központban a mínusz 150 fokos jégszaunában kellett szó szerint mosolyt erőltetni az arcára. Ha még többet akar megtudni a válogatott játékosról, például a közelgő esküvőjével kapcsolatban, akkor keresse pénteken a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét, amelyben az egész heti televíziós sportműsort is megtalálja. 

röplabda jégszauna Dobi Edina Békéscsaba röplabda

Röplabda: nemzetközi kupákban is bizonyítana a Fatum és a BRSE

2017-10-12 18:29:21

A hétvégén rajtoló női röplabdabajnokság kapcsán tartott sajtótájékoztatót a címvédő BRSE és a trónkövetelő Fatum-Nyíregyháza.

röplabda női röplabda NB I Szombathelyi Szandra Nyíregyháza röplabda Dobi Edina Békéscsaba röplabda

Röplabda: Békéscsabára igazolt a legjobb magyar játékos

2017-08-14 09:30:19

„Dobi Edinával készülünk a címvédésre” – jelentette be a Békéscsabai Röplabda SE Facebook-oldala. A bajnoki címvédő csabaiak a jelenleg legmagasabban jegyzett játékost igazolták.

röplabda Dobi Edina

Röplabda: így látják az Eb-sorsolást a főszereplők

2016-11-24 20:01:36

A magyar női röplabda-válogatott másodedzője, centere és az MRSZ főtitkára is bizakodó a 2017-es Európa-bajnoksággal kapcsolatban, amelyen a társházigazda Azerbajdzsánnal, valamint Németországgal és Lengyelországgal találkozik a válogatott az A-csoportban, Bakuban.

női röplabda magyar női röplabda-válogatott Ludvig Zsolt Jókay Zoltán Dobi Edina

Női röplabda: a válogatott megismételné a tavalyi bravúrt

2016-09-13 14:01:18

A mostani és a következő hétvégén Európa-bajnoki selejtezőt játszik a magyar női röplabda-válogatott; péntektől házigazdaként Érden sorrendben az észtekkel, a finnekkel és a lengyelekkel találkozik.

röplabda női röplabda magyar női röplabda-válogatott Jan De Brandt Horváth Dóra Dobi Edina

NS Hosszabbítás: Biros Péter megnézte élete filmjének első felét

2016-04-08 20:02:50

Szombaton ismét nyolcoldalas Hosszabbítás melléklettel jelenik meg a Nemzeti Sport.

Vlagyimir Csagin Nemzeti Sport hosszabbítás Dragomán Zsolt Dobi Edina Biros Péter

Női röpi CEV-kupa: Dobi csapata az elődöntőben kiesett

2016-03-12 23:28:24

A magyar válogatott Dobi Edina azerbajdzsáni csapata, az Azeryol Baku kettős vereséggel búcsúzott a női röplabda CEV-kupa elődöntőjében.

röplabda Dobi Edina

Röplabda: Azerbajdzsánba igazolt a szép magyar center

2015-11-24 13:25:29

Európa-liga-győztes és Eb-résztvevő női válogatottunknak mindössze egyetlen játékosa volt még csapat nélkül, de csak mostanáig. A center, Dobi Edina ugyanis hétfőn aláírta szerződését az azerbajdzsáni bajnokságban szereplő Azeryol Bakuhoz – adta hírül a Magyar Röplabdaszövetség honlapja, a hunvolley.hu.

röplabda női röplabda Dobi Edina

Keressük a röplabda Eb legszexibb lányát! – galéria

2015-10-02 11:38:05

Október 4-én, vasárnap véget ér a 2015-ös női röplabda Európa-bajnokság. Ennek kapcsán úgy gondoltuk, ideje összeszedni az Eb és a torna selejtezőjének legszebb hölgyeit. Íme, a hatos álomcsapat, benne két magyarral. Ön szerint ki a befutó?

szavazás röplabda női röplabda Eb képek galéria Szakmáry Gréta