Találatok a Christian Dalmose címkére

Találatok száma: 13

Női kézi: gyökeres változások Siófokon – öt játékos és az edző is távozik

2016-05-27 14:56:05

Gyökeres változások a Siófok női kézilabdacsapatánál! A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Christian Dalmose vezetőedző, valamint öt játékos, Macarena Aguilar, Silje Petersen, Daniela Piedade, Valentyina Szalamaha és Irinya Nyikityina távozik az együttestől.

női kézilabda Siófok KC Macarena Aguilar Daniela Piedade Christian Dalmose

Női kézi: Sokkolt minket az Orbánról jött hír – Dalmose

2016-03-05 12:55:47

Christian Dalmose vezetőedző szerint a Siófok női kézilabdacsapatát sokkolta a hír, amely szerint irányítójuk, Orbán Annamária játékjogát doppingvétség gyanújával felfüggesztették.

női kézilabda dopping Siófok kézilabda Orbán Annamária Christian Dalmose

Dalmose szerint a magyar válogatott is megnyerheti a vb-t

2015-12-08 12:25:12

A hétfői szünnapot követően kedd este Montenegró ellen (18.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) folytatja szereplését a magyar női kézilabda-válogatott. A találkozó előtt a magyar csapatot Dániában segítő Christian Dalmose-val beszélgettünk. A Siófok dán edzője elmondta, a mieink is ott lehetnek a végelszámolásnál, míg a házigazda sokat profitálhat a vb-rendezésből.

női kézilabda női kézi-b magyar női kézilabda-válogatott Jovanka Radicsevics Christian Dalmose

Női kézi: Aguilarnak még egy-két hétre szüksége van

2015-09-22 18:21:33

Christian Dalmose, a Siófok női kézilabdacsapatának vezetőedzője az MTK elleni bajnoki mérkőzés előtt beszélt a játékosok állapotáról. A dán szakember szerint a friss igazolás Macarena Aguilarnak még egy-két hétre szüksége van, mire formába lendül.  

Siófok kézilabda Macarena Aguilar Christian Dalmose női kézilabda

Női kézi: Dalmose is segíti a mieink vb-felkészülését

2015-08-07 14:11:02

A Siófok női kézilabdacsapatát irányító Christian Dalmose is segít a magyar válogatottnak, hogy minél eredményesebben tudjon szerepelni a decemberi, dániai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Christian Dalmose

Női kézi: dán erőnléti edző Siófokon, még két játékos jöhet

2015-07-14 17:53:00

Hétfőn a Siófok női kézilabdacsapata is megkezdte felkészülését az új idényre. Christian Dalmose vezetőedző már két hete a Balaton partján tartózkodik a családjával, és nagy motivációval vetette bele magát a munkába.

női kézilabda Siófok kézilabda Christian Dalmose

Női kézi: a családjával élvezi a dán edző a balatoni nyarat

2015-06-29 17:43:35

Christian Dalmose, a Siófok női kézilabdacsapatának dán edzője egy hónapot a hazájában töltött, de már visszatért a Balaton partjára, ahol a családjával élvezi a nyarat. Ezután erős kerettel kezdheti meg a felkészülést a következő idényre, ráadásul még további új játékosok érkezhetnek csapatába.

női kézilabda Siófok kézilabda Christian Dalmose Balaton

Női kézi NB I: a Siófok hibátlanul zárt a dán edzővel

2015-05-21 19:35:57

A Siófok 24–22-re nyert hazai pályán a Fehérvár KC ellen a női kézilabda NB I 5–8. helyért zajló rájátszásában, így hat győzelemmel, hibátlanul zárta a bajnokság befejező szakaszát.

női kézilabda NB I Siófok kézilabda Fehérvár KC Christian Dalmose

Női kézi: Wörz volt a nyerőember Dalmose első hazai meccsén

2015-04-24 19:40:48

A Siófok hazai pályán 31–30-ra legyőzte a DVSC-t a női kézilabda NB I rájátszásában. Ez volt az új siófoki vezetőedző, Christian Dalmose első hazai meccse. A Balaton-parti csapat nem tudta leszakítani a Lokit, így szoros lett a hajrá, amelyben Nina Wörz volt a nyerőember. A német válogatott légiós három gólt is lőtt, az utolsót emberelőnyben és megkülönböztető mezben, majd hátrafutva még védett egy ívelt lövést.

női kézilabda női kézilabda NB I Siófok kézilabda Nina Wörz Christian Dalmose

Női kézilabda: már csütörtöktől a dán edző irányítja a Siófokot

2015-04-08 19:08:57

A Siófok női kézilabdacsapata a szakember kérésének elegedet téve szerződést bontott Golovin Vlagyimir vezetőedzővel. Az együttes irányítását csütörtöktől a dán Christian Dalmose veszi át, aki eredetileg csak a nyártól állt volna munkába a Balaton partján.

Christian Dalmose Golovin Vlagyimir Siófok kézilabda edzőváltás női kézilabda

Női kézi: a dán Dalmose lesz a Siófok új edzője - hivatalos

2015-03-27 12:28:42

A dán Christian Dalmose lesz 2015. július 1-től a Siófok női kézilabdacsapatának vezetőedzője – adta hírül péntek délben a Balaton-parti klub honlapja. Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

női kézilabda Viborg Siófok kézilabda Christian Dalmose

Női kézi: dán sztáredző veheti át a Siófok irányítását

2015-03-27 09:26:07

Hogy a női kézilabda-bajnokság rájátszásának felsőházáról egyetlen hajszállal lemaradó Siófok KC-Galerius Fürdő jelentős terveket szövöget a következő szezonra is, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a következő vezetőedző személye. Információink szerint ugyanis az évad végeztével közös megegyezéssel távozó Golovin Vlagyimir helyére a nemrég még a dán Viborgot irányító Christian Dalmosét szerződtetik a Balaton-parton.

női kézilabda Viborg Siófok kézilabda Christian Dalmose

Női kézi: menesztették a gyengélkedő Viborg edzőjét

2015-02-28 14:33:22

Menesztették a Viborg női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Christian Dalmosét.

női kézilabda Viborg Christian Dalmose