Találatok a Chris Evert címkére

Találatok száma: 3

Tenisz: ennyit változtak a wimbledoni legendák – galéria

2022-06-26 00:11:31

Hétfőn megkezdődnek a főtáblás küzdelmek a wimbledoni tenisztornán. Ez alkalomból megnéztük, hogy mennyit változtak a sportág legendái az első győzelmük óta. Gyűjtésünk nem a teljesség igényével készült, és csak az egyéni győztesekből válogattunk.

tenisz Wimbledon Steffi Graf Serena Williams Roger Federer Rod Laver

Tenisz: petefészekrákot diagnosztizáltak a korábbi világelső Chris Evertnél

2022-01-15 14:02:15

Hivatalos közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy kemoterápiás kezelést kap, miután első stádiumú petefészekrákot diagnosztizáltak nála.

tenisz női tenisz Chris Evert

Navratilova: pop(corn), csajok, satöbbi

2010-11-16 03:01:10

Szűk három évtizeddel ezelőtt Martina Navratilova volt a legnagyobb sztársportoló a hölgyek között. A nők profi versenysorozatai még gyerekcipőben jártak, leszámítva a már akkoriban is dollárkötegekkel finanszírozott, hatékonyan szervezett és a tévék előtt milliók által figyelemmel követett teniszt. Ennek volt első számú klasszisa az amerikanizálódott cseh versenyző, bár az kétségtelen, hogy népszerűség terén legfőbb riválisa, a nála valamivel kevésbé eredményes, ám külleme és bája alapján kedveltebb Chris Evert mögé szorult. A sikerei csúcsán járó világelső egy váratlan interjú erejéig a Népsportnak is beszélt az életéről.

tenisz sportnaptár Temesvári Andrea Nancy Lieberman Martina Navratilova Chris Evert