Találatok a Chicago White Sox címkére

Találatok száma: 6

Videó: mikor fordítva íródik a történelem, a filmből lett meccs

2021-08-13 11:12:43

Jó néhány példát tudnánk mondani arra, mikor egy elképesztő sporteseményből, sikerből évekkel később film készül. De a fordítottjáról még nem nagyon hallottunk, hogy egy filmből legyen sportesemény. Márpedig az Egyesült Államokban most ez történt az MLB-ben.

videó film baseball New York Yankees MLB Kevin Costner

Videó: összebalhéztak a hölgyek, óriási verekedés lett belőle

2021-05-26 10:53:56

A Chicago White Sox és a St. Louis Cardinals csapata a 8–3-as chicagói győzelemmel záruló meccsen az MLB-ben mindent megtett, hogy szórakoztassa a szurkolókat, azok azonban találtak így is jobb elfoglaltságot. A lelátón ugyanis a White Sox és a Cardinals hölgy drukkerei összeszólalkoztak, majd egymásnak estek. A hölgyeket a férfiak próbálták szétválasztani, igaz, nem túl nagy erőbedobással, ők ugyanis nagyon élvezték a harcot…

videó verekedés baseball balhé St. Louis Cardinals MLB

Kép: a semmi közepén rendeznek meccset egy film miatt

2019-08-09 08:56:48

Mivel Magyarországon igazán sosem vetette meg a lábát a baseball, talán az 1989-es Field of Dreams (Baseball álmok) című Kevin Costner-film sem olyan népszerű itthon. Az Egyesült Államokban azonban olyan legendás klasszikusnak számít, hogy most csak emiatt a film miatt rendeznek egy meccset a semmi közepén!

film baseaball New York Yankees MLB Field of Dreams Chicago White Sox

Videó: 50 Cent ehhez képest semmi, itt a legrosszabb dobás!

2019-05-29 19:07:48

Az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) 1890 óta szokás, hogy a meccsek egy híresség, vagy épp az adott klub számára fontos ember dobásával indulnak. Eddig egyöntetűen 50 Cent dobását tartotta mindenki a legrosszabbnak, de könnyen lehet, az amerikai rappert most letaszították a trónról.

videó vicces baseball MLB Kansas City Royals Chicago White Sox

Videó: az apáca internetsztár lett az első dobásával

2018-08-22 09:15:07

Az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) a kezdetek óta szokás, hogy a meccsek előtt ünnepélyes kezdődobást végez el valaki, pont úgy, mint a labdarúgásban az ünnepélyes kezdőrúgásnál. Ez általában egy kötelező elem, amire később senki nem emlékszik. De nem arra a dobásra, amit Mary Jo nővér végzett el…

videó vicces baseball apáca MLB Chicago White Sox

Videó: mindenkit váratlanul ért, hogy eltűnt a baseball-labda

2013-08-22 10:58:52

Ritkán látható jelenet játszódott le a Chicago White Sox és a Kansas City Royals baseballmérkőzésen. Ervin Santana, a kansasiak dobója csapattársához, az elkapó Salvador Pérez felé dobta a labdát, ám a venezuelai csak hozzáért, nem tudta megfogni. A játékszer nagy sebességgel továbbrepült a fal irányába, ott azonban eltűnt az egyik résben. Egy pillanatra a támadók és a védők is megdöbbentek, aztán a harmadik bázisponton álló Paul Konerko rájött, hogy simán hazafuthat. Konerko meg is tette, ezzel pontot szerzett a White Soxnak.

videó baseball Salvador Pérez Paul Konerko Ervin Santana Chicago White Sox