Találatok a Bryce Harper címkére

Találatok száma: 4

Elengedték a világ egyik legjobb játékosát, így lettek a történelemben először bajnokok!

2019-10-31 09:43:22

Mint beszámoltunk róla, a Washington Nationals 6–2-re legyőzte a Houston Astrost a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjében (World Series) a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen, ezzel története során először megnyerte a bajnokságot! Ez önmagában persze nem olyan hír, amitől felpattan a székéből itthon bárki, de megpróbáljuk most röviden, tömören összefoglalni, miért is szól minden most az Egyesült Államokban erről az egy meccsről – hátha valaki ettől olyan lelkes lesz, hogy csatlakozik a több mint két főt számláló magyar baseballrajongók táborához!

baseball World Series Washington Nationals MLB Houston Astros Bryce Harper

MLB: „Az egész nagyon fura” – klasszisok munka nélkül

2019-01-24 13:28:06

Bryce Harper és Manny Machado is csapat nélkül teng január végén, noha februárban elkezdődnek a tavaszi edzőtáborok az MLB-ben. Hogy ennek mi az oka? Természetesen a pénz.

Washington Nationals Manny Machado Los Angeles Dodgers Bryce Harper

Videó: megdobták a klasszist, tömegverekedés lett belőle

2017-05-30 08:58:17

Óriási tömegverekedés tört ki az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) a Washington Nationals–San Francisco Giants találkozón.

videó verekedés tömegverekedés baseball Washinton Nationals San Francisco Giants

Videó: csapattársa torkának esett a kispadnál a játékos

2015-09-29 11:46:51

Összetűzésbe keveredett egymással Jonathan Papelbon és Bryce Harper, az észak-amerikai baseballbajnokságban (MLB) szereplő Washington Nationals két játékosa a Philadelphia Phillies elleni mérkőzésen. A „vitát” az generálta, hogy Papelbon kritizálta Harper teljesítményét, a szóváltás pedig egy pillanat alatt tettlegességig fajult. A két baseballost csapattársaik választották szét.

videó baseball MLB Jonathan Papelbon Bryce Harper