Találatok a Britney Spears címkére

Találatok száma: 4

Britney Spears azt hitte, megdöntötte Usain Bolt világrekordját

2020-03-27 09:40:09

Finoman szólva is furcsa Instagram-poszttal jelentkezett nemrég a közismert énekesnő, Britney Spears. Az amerikai sztár azt állította, hogy 5.97 másodperc alatt futott le 100 métert.

Usain Bolt Britney Spears

Jégkorong: beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú

2018-12-31 02:52:12

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt Lukács Viktória árulta el a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a válogatott DJ-jeként milyen zenéket rak be a meccsek előtt és után. A magyar jégkorong-válogatott karácsony előtti, norvégiai tornáján az aktuális zenefelelősöket, Somogyi Balázst és Terbócs Istvánt kérdeztük meg arról, hogy milyen slágerekkel hangolódik a csapat a mérkőzésekre. Mindeközben Terbócsról az is kiderült, hogy akár indulhatna az X-Faktorban is...

zene magyar jégkorong-válogatott beatbox Terbócs István Somogyi Balázs Post Malone

Az Inter ikonja kiköpött Britney Spears, hajjal és kopaszon is

2014-03-13 11:57:47

Esteban Cambiasso Javier Zanetti mellett vita nélkül az Internazionale legnagyobb, jelenleg is aktív ikonja. Az Interrel minden létező trófeát elhódító középpályásnak, a fontos gólok fáradhatatlan mesterének kopasz feje és arca az évek során összeolvadt a milánói fekete-kékek színeivel. Talán sokan nem tudják, de Cambiassónak sok-sok évvel ezelőtt még bőven volt haja. Jó hosszú. Ami viszont ennél is meglepőbb: az argentin hajjal és haj nélkül is sokkolóan hasonlít az ezredforduló popikonjára, Briney Spearsre.

Inter Inter Esteban Cambiasso Britney Spears