Találatok a Bosznia Hercegovina címkére

Találatok száma: 11

Botrányos jelenetek után jutott ki a vb-re a Skaliczki-csapat

2008-06-18 04:00:15

Bár kijutott a magyar férfi kézilabda-válogatott a jövő évi horvátországi világbajnokságra, mégsem örülhetünk felhőtlenül, hisz a bosnyákok elleni visszavágó botrányos körülmények között ért véget. A hazai szurkolók – látván csapatuk vergődését – a 49. percben 27–24-es magyar vezetésnél palackokat, öngyújtókat és esernyőket dobáltak többek között a pályára. A mérkőzés félbeszakadt, és nem is folytatódott. A magyar csapat – amely 27–25-re győzött az első mérkőzésen –így végül kijutott a vb-re.

vb selejtező Bosznia Hercegovina

Nem sikerült megegyezni Matthäusszal, Kodro az új kapitány

2008-01-09 00:00:18

Az egykori kiváló labdarúgó, Meho Kodro lett Bosznia-Hercegovina labdarúgó-válogatottjának új szövetségi kapitánya. Kodro Lothar Matthäusszal és Zlatko Kranjcarral szemben szerezte meg a posztot.

Bosznia Hercegovina Lothar Matthäus Meho Kodro

A bosnyák alelnök már megegyezésről beszél, Matthäus tagadja

2007-12-31 00:00:24

Lothar Matthäus tagadja, hogy ő lesz Bosznia-Hercegovina labdarúgó-válogatottjának új szövetségi kapitánya. A magyar válogatott egykori szakvezetője nem tagadja, hogy tárgyaltak, de csak egy szaktanácsadói posztról folyt a beszélgetés.

Lothar Matthäus Bosznia Hercegovina

Bosznia-Hercegovina: kirúgták Fuad Muzurovic kapitányt

2007-12-25 00:00:06

A Bosznia-Hercegovina labdarúgó-szövetsége menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Fuad Muzurovicot, aki tavaly december óta dirigálta az együttest.

Bosznia Hercegovina Fuad Muzurovic

Priskin Tamás betegség miatt nem lép pályára a bosnyákok ellen

2007-09-12 00:00:10

Várhidi Péter nem változtatott volna az olasz válogatott elleni győztes csapaton, de Priskin Tamás betegség miatt nem tudja vállalni a játékot a Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A Watford támadója helyett Feczesin Róbert kap lehetőséget a kezdőben. Vaskó Tamás játéka kérdéses volt, de a védő végül mégis játszik a mérkőzésen.

magyar_válogatott Bosznia Hercegovina

Négy ponttal győzött Sztojan Ivkovics csapata Cazinban

2007-08-29 00:00:10

Bravúros győzelmet aratott Cazinban a magyar válogatott, 15 pontos hátrányból fordítva, ám ezzel sem tudott elkerülni a csoport utolsó helyéről, ahhoz még négy pont hiányzott. Így jövő keddtől Menorcán a kiesés elkerüléséért lép pályára Sztojan Ivkovics együttese.

Bosznia Hercegovina

A Pannon Kupa után éles bevetésen az Ivkovics-csapat: irány Szófia!

2007-08-13 10:39:02

Véget ért a visszaszámlálás, a tallini és a szombathelyi nemzetközi torna után a hétvégén már Európa-bajnoki pótselejtezőn lép pályára a Sztojan Ivkovics vezette férfi kosárlabda-válogatott. A Németh István és Simon Balázs nevével fémjelzett együttes szombat este az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott Bulgária vendégeként Szófiában lép parkettre.

Bosznia Hercegovina Ivkovics Sztojan