Találatok a Biniam Girmay címkére

Találatok száma: 4

Giro d'Italia: Girmay nem tudja folytatni, feladta a versenyt

2022-05-18 09:42:08

Biniam Girmaynak vissza kellett lépnie a Giro d'Italia kerékpáros körversenytől, miután a keddi szakaszgyőzelmét követő ünneplés során szembe lőtte magát a pezsgősdugóval, és szerda reggelre nem jött rendbe.

videó Giro d’Italia Biniam Girmay

Giro: Girmay arcon találta magát a pezsgősdugóval, kórházba került – videó

2022-05-17 19:21:05

Mint arról beszámoltunk, Biniam Girmay nyerte meg a Giro d'Italia 10. szakaszát, és ezzel az olasz körverseny első fekete-afrikai szakaszgyőztese lett. Az ünneplés közben azonban történt némi baleset, Girmay arcon lőtte magát a pezsgősdugóval. A bal szemét találta el.

videó Giro d’Italia Biniam Girmay

Videó: így született meg Fekete-Afrika első Giro-szakaszsikere

2022-05-17 18:16:02

A Giro d’Italia nyitó szakaszának végén, Visegrádon Biniam Girmay kikapott Mathieu van der Poeltól, de az eritreai  Közép-Olaszországban, a 10. szakasz hajrájában hatalmas csatában visszavágott riválisának, és az olasz körverseny első fekete-afrikai szakaszgyőztese lett. Íme, a befutó videón.

Mathieu van der Poel Giro d’Italia Biniam Girmay

Giro d’Italia: Girmay visszavágott Visegrádért Van der Poelnak

2022-05-17 17:24:16

Biniam Girmay, Peák Barnabás csapattársa visszavágott Mathieu van der Poelnek a visegrádi befutóért a Giro d'Italia 10. szakaszának Jesiben történt befutóján, és megszerezte Eritrea és fekete Afrika első szakaszgyőzelmét az olasz körverseny történetében.

Valter Attila Peák Barnabás Mathieu van der Poel Giro d’Italia Fetter Erik Biniam Girmay