Találatok a Balogh Barbara címkére

Találatok száma: 4

A magyar beállónak minden álma teljesült Németországban

2017-04-04 10:08:01

Már majdnem hat éve, hogy friss KEK-győztesként a Ferencvárost elhagyva Németország felé vette az irányt. A tizenhatszoros válogatott beálló jó kalandként fogta fel a rá váró kihívást, akkor még nem is sejtve, hogy sokkal többet fog kapni a kint töltött időszaktól. Metzingenben aztán megismerkedett a későbbi férjével, akivel tavaly már közös gyermekük is született. Másfél éves kihagyás után februárban egy másodosztályú csapatban tért vissza a pályára. Folytatjuk külföldön szereplő kézilabdázóink pályafutásával és életével foglalkozó sorozatunkat, amelynek aktuális részében Balogh Barbaráról olvashatnak.

női kézilabda kézilégió TuS Metzingen FTC kézilabda Balogh Barbara

Női kézi: Balogh Barbara két év kihagyás után újra a pályán

2017-02-22 13:34:45

Hosszabb, majdnem kétesztendőnyi kihagyás után a német másodosztályú TG Nürtingenben folytatja kézilabda-karrierjét a korábbi magyar válogatott játékos, Balogh Barbara.

női kézilabda Balogh Barbara

Női kézi: a Bundesligában edződő Balogh újra válogatott lenne

2013-07-06 09:04:55

Balogh Barbara, a Dunaferr és a Ferencváros korábbi játékosa 2011 nyarán igazolt az akkor még másodosztályú német TuS Metzingen csapatához, majd a feljutás után, az elmúlt szezonban már a női Bundesligában bizonyított hétről hétre, hatvan percen keresztül. Balogh a következő szezonban még előrébb lépne csapatával, és szeretne visszakerülni a válogatottba.

női kézilabda Metzingen Balogh Barbara

Szamoránsky Piroska távozik, mert nem tudott megegyezni a Fradi-vezetőséggel

2009-02-04 04:00:22

A hír tegnap a kezi.hu oldalon volt olvasható: a Ferencváros kézilabdacsapatának válogatott beállósa, Szamoránsky Piroska a nyáron távozik az egyesülettől, miután egyéni szponzora visszalépését követően a zöld-fehérek nem emelnék meg fizetését. Szamoránsky állítása szerint azonban nem is akartak vele szerződést hosszabbítani a népligetiek, akik szerinte már meg is találták az utódját – a dunaújvárosi Balogh Barbara személyében.

Szamoránsky Piroska Balogh Barbara