Találatok a Anja Edin címkére

Találatok száma: 5

A pályán kívül is utat mutat – beszélgetés Gro Hammersenggel

2017-12-09 06:57:29

Nyert Bajnokok Ligáját a Larvikkal, olimpiai és Európa-bajnoki aranyat a norvég válogatottal, egyedül a vb-cím maradt ki a gyűjteményéből. Idén nyáron fejezte be húsz évet átölelő pályafutását, a jelenleg is zajló női kézilabda-világbajnokságon pedig már a kamera túloldalán találkozhatunk vele. Amellett, hogy kivételes irányító volt, rendkívül megnyerő személyiség, saját tapasztalatával az élet több területén is igyekszik irányt mutatni. A norvég Tv2 szakértőjeként dolgozó Gro Hammerseng-Edinnel a stáb Bietigheim melletti szállásán beszélgettünk.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda női kézi-vb Norvégia kézilabda Larvik Gro Hammerseng

Női kézi: mindkét Hammerseng-Edin befejezi a szezon végén

2017-02-21 17:30:36

A norvég Larvik női kézilabdacsapatának korszakos játékosa, Gro Hammerseng-Edin valamint élettársa, Anja Hammerseng-Edin is bejelentette, hogy az idény végén visszavonul.

női kézilabda Larvik Gro Hammerseng Anja Edin

A norvég kézilabdázónők végre összeházasodtak – képek, videó

2013-08-09 16:16:30

Gro Hammerseng és Anja Edin egy ideje már egy párt alkot. A két norvég kézilabdázó együtt játszott a Larvikban és a norvég válogatottban is. Most végre eljött az idő, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak. Bár szinte egész nap esett az eső, kicsivel az esküvő előtt elállt, így mindenki megúszta elázás nélkül. Az ifjú pár egyfajta biciklivel érkezett, Hammerseng együtt ült a másfél éves kisfiával, Mióval. A vendégek között megjelent Heidi Löke és Cecilie Leganger is. Az esküvő utáni partira kilencven vendéget vártak.

sztárpár kézilabda esküvő Gro Hammerseng Anja Edin

Női kézi: Hammerseng kedvese javára mondott le a válogatottságról

2013-03-06 16:18:13

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok norvég kézilabdázó, Gro Hammerseng a jövőben nem kíván a norvég válogatottban szerepelni, döntése értelmében csak klubjára és nemrég született gyermekére szeretne koncentrálni. Helyét tervei szerint pont kedvese, a szintén a Larvikban kézilabdázó Anja Edin venné át a nemzeti csapatban.

női kézilabda Larvik Gro Hammerseng Anja Edin

Női kézi Eb: négy győri játékos a torna álomcsapatában

2012-12-16 13:54:18

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 A Győr Audi ETO KC négy játékosa is bekerült a női kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatába, ám magyar nincs köztük.

álomcsapat női kézilabda Eb Szanja Damnjanovics Polina Kuznyecova Katrine Lunde Haraldsen Katarina Bulatovics