Találatok a angol kupa címkére

Találatok száma: 4

A második ligás Blackburn kiverte a kupából az Arsenalt

2013-02-16 18:04:53

Meglepetés az angol labdarúgó FA-kupában: a Blackburn Rovers az Emiratesben 1–0-ra legyőzte az Arsenalt, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Szintén negyeddöntős a mezőny egyetlen talpon maradó ötödik ligás tagját (a Kovács Jánossal a kezdőben felálló Lutont) megverő Millwall és a Milton Keynesben nyerő Barnsley, az Oldham pedig az utolsó percben kiharcolta az újrajátszást az Everton ellen.

labdarúgás angol labdarúgás angol kupa angol foci Oldham Millwall

FA-kupa: a Blackburn kiejtette az Emiratesben az Arsenalt

2013-02-16 17:57:49

Meglepetés az angol labdarúgó FA-kupában: a Blackburn Rovers az Emiratesben 1–0-ra legyőzte az Arsenalt, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Szintén negyeddöntős a mezőny egyetlen talpon maradó ötödik ligás tagját (a Kovács Jánossal a kezdőben felálló Lutont) megverő Millwall.

labdarúgás angol labdarúgás angol kupa angol foci Millwall MK Dons

FA-kupa: nyolc között a Millwall, vége Kovácsék menetelésének

2013-02-16 15:42:44

A második ligás Millwall csapata jutott be elsőként az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjébe, miután idegenben 3–0-ra legyőzte a mezőny egyetlen talpon maradt ötödosztályú együttesét, a Kovács Jánossal felálló Luton Townt.

angol labdarúgás angol kupa angol foci Millwall Luton Kovács János

FA-kupa: a „szarkáknak” már nem kell foglalkozniuk a kupával

2013-01-05 15:29:41

A Brighton & Hove Albion hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Newcastle Unitedot az angol FA-kupa harmadik fordulójában. A másodosztályú csapat ezzel a sikerrel továbbjutott, míg a „szarkák” kiestek.

angol kupa Newcastle United FA-kupa Brighton & Hove Albion