Találatok a Alfredo Quintana címkére

Találatok száma: 7

Férfi kézi: Székely Márton a Porto kapusa lesz – sajtóhír

2021-03-05 00:06:28

Székely Mártont, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusát a Telekom Veszprém az idény végéig kölcsönadja az ugyancsak a Bajnokok Ligájában szereplő portugál FC Porto csapatának – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

kézilabda férfi kézilabda Székely Márton Alfredo Quintana

Férfi kézi: két különleges gesztussal emlékszik a Porto Quintanára

2021-02-28 09:59:18

A Porto a hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszavonultatja a pénteken elhunyt Alfredo Quintana mezszámát, így a jövőben más már nem viselheti az 1-es dresszt a klubnál.

kézilabda férfi kézi BL férfi kézi Porto Alfredo Quintana

Férfi kézi: az IHF Quintana legnagyobb védéseivel búcsúzik a kapustól

2021-02-26 15:42:31

Korábbi játékostársai, ellenfelei, a portugál és a kubai szövetség, valamint a nemzetközi kézilabda-szervezetek is megrendülten búcsúznak a Porto 32 éves korában elhunyt kapusától, a hétfőn edzés közben szívrohamot kapott Alfredo Quintanától.

gyász Porto Alfredo Quintana

Gyász: elhunyt a Porto kézilabdakapusa, Alfredo Quintana

2021-02-26 14:53:12

Pénteken elhunyt az FC Porto férfi kézilabdacsapatának 32 éves kapusa, Alfredo Quintana. A portugál válogatott játékos a hétfői edzésen kapott szívrohamot, öt napig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

gyász férfi kézilabda FC Porto Alfredo Quintana

Férfi kézi: a Porto kapusának anyja Portugáliába tart, fia agyhalott lehet – sajtóhír

2021-02-25 13:02:15

Csodával érne fel, ha sikerülne megmenteni a Porto kézilabdakapusának, Alfredo Quintanának az életét – írja a helyi Primeira Hora című lap. A hét elején, edzés közben szívrohamot kapott játékos állapotáról hivatalosan nem közöl semmit a kórház, ahol ápolják, ugyanakkor portugál sajtóhírek szerint csupán a gépek tartják életben, az agya jó 50 percig maradt oxigén nélkül, s minden jel szerint agyhalott. Kubai édesanyja a legrosszabbra készülve már el is utazott Portugáliába – teszi hozzá az újság.

kézilabda férfi kéziabda Porto Alfredo Quintana

Férfi kézilabda: mesterséges kómában tartják a Porto kapusát

2021-02-24 10:38:46

Mint arról beszámoltunk, Alfredo Quintana, a Porto férfi kézilabdacsapatának kapusa hétfőn edzés közben szívrohamot kapott. Sajtóhírek szerint a 32 éves portugál válogatott kapust jelenleg mesterséges kómában tartják.

férfi kézilabda Porto Alfredo Quintana

Kézilabda: szívrohamot kapott a portugál válogatott kapusa

2021-02-22 19:14:21

A portugál élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban szereplő FC Porto a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a keret hétfői edzésén szívrohamot kapott a gárda 32 éves portugál válogatott kapusa, Alfredo Quintana.

portugál férfi kézilabda-válogatott kézilabda Alfredo Quintana