Találatok a Alabama címkére

Találatok száma: 6

NCAA: törött csukló? Nem akadály! Egy kézzel is bedobta a büntetőket – videó

2020-02-16 11:33:15

Az amerikai férfi egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA) legutóbbi játéknapján az Alabama 88–82-ra legyőzte az LSU-t. Az alabamai egyetemi csapat győzelmében nagy szerepe volt Herbert Jonesnak, aki törött csuklóval lépett pályára.

kosárlabda NCAA LSU Herbert Jones Alabama

A kutya kiment sétálni, véletlenül lefutotta a félmaratonit, 7. lett

2016-01-26 10:12:00

Váratlan ellenfelet kaptak egy félmaratoni versenyen az Egyesült Államokban, a rajtnál ugyanis egy kutya is csatlakozott a mezőnyhöz… És ha már ott volt, végig is futotta a távot.

kutya futás NSOplusz Egyesült Államok Alabama

Videó: ez nem holmi cicaharc - egymásnak estek a kosarasok

2015-01-23 15:27:00

Nem kímélték egymást a lányok az Auburn–Alabama amerikai egyetemi kosárlabda-mérkőzésen. Egy büntetődobás után szabadultak el az indulatok, ami verekedésbe torkollott, még a bírót is elsodorták a lányok. Íme!

videó kosárlabda Auburn Alabama

Hibbant nő bunyózott egy csapat egyetemistával a Sugar Bowlon

2014-01-04 14:15:04

A magyar idő szerint péntek hajnalban, a New Orleans-i Mercedes-Benz Superdome-ban rendezett Sugar Bowl egyetemi amerikaifutball-mérkőzésen (a négy klasszikus kupameccs egyike, de nem a nemzeti nagydöntő) az Oklahoma némi meglepetésre 45–31-es győzelmet aratott az Alabama ellen. Meccs közben a lelátón ritkán látható személyi összetételű balhé alakult ki egy középkorú nő és egy csapat egyetemista fiú között.

amerikai futball amerikai foci Oklahoma NCAA Alabama

Drámai délkeleti döntő Alabama-diadallal - NCAA-körkép

2012-12-06 16:46:16

A 14. hét a konferenciadöntők hete az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban (NCAA). Közülük is régen volt ekkora tétje a Délkeleti konferencia (SEC) döntőjének. A ranglistamásodik Alabama Crimson Tide és üldözője, a harmadik helyen rangsorolt Georgia Bulldogs Georgia Dome-beli összecsapása arról döntött, vajon ki lesz az ellenfele az egyedüli veretlenként nagydöntőző Notre Dame Fighting Irishnak.

egyetemi sport amerikaifutball SEC Notre Dame NCAA Georgia

A Harcoló Írek kiverekedték a nagydöntőt

2012-11-28 16:58:05

Hozta az USC elleni utolsó alapszakaszmeccset a Notre Dame, így ott lehet az egyetemi amerikaifutball-bajnokság január 7-i miami nemzeti döntőjében. Az ellenfele még nem ismert, az Alabama és a Georgia győzelme után azért csap össze a hétvégén, hogy eldöntse, melyikük csatlakozhat a bajnoki döntő 1998 óta létező formájában először szereplő Harcoló Írekhez.

Notre Dame NCAA Georgia Alabama