RB Leipzig: Dárdai Márton a kiszemelt, a Hertha hosszabbítana vele – sajtóhír

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.16. 17:48
null
Dárdai Mártont több német klub is megszerezné (Fotó: Getty Images)
Tavalyi érdeklődése után ismét szemet vetett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig vezetősége a Hertha BSC középhátvédjére, Dárdai Mártonra – tudta meg a Sport Bild. A forrás úgy tudja, a berliniek hosszabbítanának a 21 éves játékossal.

 

Az RB Leipzig érdeklődése nem új keletű Dárdai Márton iránt: a lipcsei alakulatot már tavaly is szóba hozták a korosztályos válogatott futballistával. A fiatal Dárdaira azért lehet szüksége a Szoboszlai Dominiket, Willi Orbánt és Gulácsi Péter foglalkoztató Lipcsének, mert a horvát válogatott Josko Gvardiol jó eséllyel távozik idén nyáron, Marcel Halstenberg pedig már 31 éves.

A Sport Bild szerint a Hertha vezetősége elégedett Dárdai teljesítményével, a játékos óriási bombagólt szerzett a Bundesliga legutóbbi fordulójában, méghozzá a Mönchengladbach ellen. A forrás úgy tudja, a berliniek új szerződést kínálnának a védőnek, akinek a jelenlegi kontraktusa 2025 nyaráig szól.

A Hertha nemcsak Dárdaival, hanem Jessic Ngankammal és Derry Scherhanttal is szerződést újítana, a tervek szerint ők alkothatják a csapat magját a jövőben.

Mint beszámoltunk róla, Dárdai Márton iránt a német másodosztályban a feljutásért küzdő Hamburger SV is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik