BVB: Ha Haaland elmegy, majd találunk mást – Watzke

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.24. 15:38
null
Nagy kérdés, hol folytatja pályafutását Erling Haaland a Borussia Dortmund után (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke nem izgul amiatt, hogy a klub esetleg elveszítheti Erling Haalandot.

 

Erling Haaland ebben az idényben is a Borussia Dortmund legfontosabb játékosa – a norvég csatár 20 tétmérkőzésen 23-szor volt eredményes, s a BVB biztosan megérzi majd a hiányát csütörtök este a Rangers elleni Európa-liga-találkozón: a klasszis játékos izomproblémákkal küzd.

A Dortmund szurkolói aggódnak, hogy a 21 esztendős támadó hamarosan elhagyja a Signal Iduna Parkot. Az elmúlt hónapokban a Real Madriddal boronálták össze Haalandot – az rtl.de arról cikkezett, hogy a „királyi gárda” már tárgyalásba is kezdett a fiatal csatárral.

A német honlap a Barcelonát is megemlíti, de az jelenlegi pénzügyi helyzete miatt aligha lesz képes felvenni a versenyt a legfőbb riválisával.

Egyelőre az a biztos, hogy semmi sem biztos: maga a Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke sem tudja, mi lesz Haaland sorsa.

„Ha távozik, majd úgy kezeljük a dolgot, mint máskor. Egy-két komoly gólvágót már elvesztettünk az elmúlt években. Majd találunk valaki mást” – utalt az ügyvezető igazgatója arra, hogy a Dortmund túlélte Robert Lewandowski és Pierre-Emerick Aubameyang távozását is.

Haaland jelenlegi szerződése 2024-ig szól a BVB-vel, a kivásárlási ára 75 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik