Vb-selejtező: három walesit hazaküldtek éjszakázás miatt

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.03.29. 18:32
null
Tyler Roberts egy nehéz pillanata a Leeds United mezében (Fotó: AFP)
Három labdarúgót hazaküldtek fegyelmi vétség miatt a csehek elleni világbajnoki selejtező előtt a walesi válogatottból, mert nem tartották be a takarodóra vonatkozó előírásokat – írja az MTI.

 

Az ország szövetségének (FAW) hétfői tájékoztatása szerint Hal Robson-Kanu, Rabbi Matondo és Tyler Roberts hétfőn délután elhagyja az edzőtábort, és visszatér a klubjához.

További részleteket nem közölt a FAW, de az angol Leeds Unitedet erősítő Roberts közösségi oldalán elnézést kért amiatt, hogy nem tartották be a takarodóra vonatkozó előírásokat.

„Csalódás, hogy távoznom kell, de a szabály az szabály, és nem kellett volna túl sokáig fennmaradnom a hotelben – írta a 22 éves csatár. – Bocsánatot kérek a csapattól és a szurkolóktól, keményen fogok dolgozni, hogy bekerüljek az Európa-bajnoki keretbe.”

A walesiek 3–1-re elvesztették első vb-selejtezőjüket szerdán Belgiumban, kedden pedig a második fordulóban a cseheket fogadják Cardiffban.

Ugyancsak az MTI számolt be arról, hogy a vb-selejtezők után Gareth Bale elköszönhet a walesi válogatottól.

„Nem gondoltam még arra, mi lesz ősszel, a selejtezők után, de nyilvánvaló, hogy öregszünk, és alighanem ez az utolsó sorozatom a nemzeti színekben” – jelentette ki hétfőn a Tottenham Hotspurben kölcsönben szereplő csatár, hozzátéve, ez nem változtat a hozzáállásán, és száz százalékot fog nyújtani minden meccsen.

A 31 éves Bale a múlt héten közölte, hogy a nyári Európa-bajnokság után a tervei szerint visszatér a Real Madridhoz.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik