Monaco: német válogatott védő érkezett a Bundesligából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.29. 10:50
Az AS Monaco labdarúgócsapata 20 millió euróért megszerezte a 21 éves Benjamin Henrichset a Bayer Leverkusenből. A háromszoros német válogatott szélső hátvéd öt évre írt alá a francia együtteshez.

„Henrichs nagyon tehetséges játékos, az érkezése csak erősíti a csapatot. Biztos vagyok benne, hogy hozzájárul a csapat jó eredményeihez” – mondta Vagyim Vasziljev, a hercegségbeli klub alelnöke.„Henrichs nagyon tehetséges játékos, az érkezése csak erősíti a csapatot. Biztos vagyok benne, hogy hozzájárul a csapat jó eredményeihez” – mondta Vagyim Vasziljev, a hercegségbeli klub alelnöke.

Henrichs összesen 76 mérkőzésen öt gólt szerzett a Leverkusenben. A védő még pályára lépett a hétvégi Bundesliga-fordulóban, ahol a Bayer 2–0-s vereséget szenvedett a Borussia Mönchengladbach otthonában.

„Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen nagy európai klub tagja lehetek. Mindent megteszek, hogy minél hamarabb beilleszkedjek, és a stábbal, illetve az új csapattársaimmal azon leszünk, hogy minél több mérkőzésen megszerezzük a győzelmet” – idézi Henrichset a klub hivatalos honlapja.

A Monaco három forduló után 4 ponttal a tabella 10. helyén áll a francia bajnokságban. A következő körben hazai pályán, a Marseille-jel csap össze.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik