Képek: Neymar megérkezett Párizsba, már edzett is, de...

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2019.07.15. 18:02
Megkezdte a felkészülést a következő idényre Neymar, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója. A Mundo Deportivo beszámolója szerint azonban nem minden ment zökkenőmentesen az első napon, a klub és a játékos képviselői ugyanis három órán keresztül egyeztettek.

Neymar a minap elmondta, sérülése teljesen rendbe jött, így egészségesen kezdheti meg a felkészülést a PSG-vel. sérülése teljesen rendbe jött, így egészségesen kezdheti meg a felkészülést a PSG-vel.

A 27 éves játékost egyre többször hozzák szóba az FC Barcelonával, ám egyelőre nem született konkrét megegyezés a három fél között.

A barcelonai sportlap megemlíti, hogy a brazil támadó valószínűleg nem lép pályára a francia csapat következő felkészülési mérkőzésén, illetve nem biztos, hogy elutazik a gárdával a közelgő ázsiai túrára.

Neymar Jr. Site on Twitter

De volta aos treinos Back to training @neymarjr @PSG_Inside #Neymar #NeymarJr #NJr #Paris #PSG #Futebol #Treinamento #Brasil



Mundo Deportivo on Twitter

Tres horas de tensa reunión entre Neymar y el PSG Las primeras informaciones que llegan de Francia es que el delantero no participará en el amistoso de este martes ante el Dinamo de Dresde y está por ver si viajará a la gira asiática https://t.co/iLq6Au3mPb



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik