Hollandia: megható gesztussal készül a klub a rangadóra

Vágólapra másolva!
2016.09.09. 10:03
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő ADO Den Haag szurkolói (remélhetőleg) nem üres kézzel érkeznek Rotterdamba, a Feyenoord elleni idegenbeli mérkőzésre. A klub arra kéri a drukkereit, hogy a vasárnapi meccsre gyermekeknek való kis játékokat hozzanak magukkal, amelyeket jótékony célra ajánlanak fel.

Az ADO Den Haag vezetősége példaértékűen reagált arra a hírre, hogy a Feyenoord elleni idegenbeli találkozón a vendégszektor közelében foglalnak helyet a Sophia Children’s gyermekkórház betegei.

A hágai klub vezetősége felhívást indított, és arra kéri a szurkolókat, hogy kis játékokkal, tárgyakkal érkezzenek a De Kuip stadionba, ahol átadják az ajándékokat a beteg gyermekeknek.

 



 

A kezdeményezés egész Hollandiában nagy sikert aratott, a gyerekek minden bizonnyal már alig várják a vasárnapi találkozót, amely a tabellán elfoglalt helyezések alapján a forduló rangadójának tekinthető.

A Feyenoord négy kör után hibátlan teljesítménnyel vezeti a táblázatot, míg az ADO Den Haag a PSV mögött a harmadik helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik