FFT: Hé, Ronald, akarsz dumálni? – Luis Suárez bosszúja

V. Sz., FFTV. Sz., FFT
Vágólapra másolva!
2022.01.16. 11:29
Luis Suárez a bajnoki győzelemmel a lehető legfrappánsabb választ adta arra, hogy Ronald Koeman egy 40 másodperces telefonhívás alatt könyörtelenül kirúgta őt.

David Moyes lába elé vetődik, miután a skót kétségbe vonja a gravitációhoz való viszonyát. Kézzel hárít Ghána ellen. Megharapja Giorgio Chiellinit a 2014-es vb-n, majd megveri őt a 2015-ös BL-döntőben. Ha nem hitted volna, hogy az övé lesz az utolsó szó, miután a Barcelona kirúgta a karantén alatt, akkor nem követted eléggé figyelmesen Luis Suárez pályafutását.

Ronald Koeman, a Barcelona korábbi vezetőedzője negyven másodpercet szánt arra, hogy közölje az uruguayi játékossal, a csapat hat év után nem tart igényt a munkájára. „Nem volt benne annyi tisztesség sem, hogy elmondja, ő nem akar-e velem dolgozni, vagy a klubnak nincs rám szüksége” – panaszkodott a csatár októberben.

Majd a nehezebb utat választotta, így került az Atlético Madridba, ahol bosszút esküdött. Mintha csak Uma Thurmant látnánk a Kill Billben, de ezúttal egy kicsivel több vérre számíthatunk. A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik