D. Á. 2021.09.05 16:29 Frissítve: 2021.09.05 16:53

DAC: újabb játékost szerződtettek Paksról – hivatalos

Hahn János után ismét a Paksi FC-ből igazolt a Dunaszerdahelyi AC, amely vasárnap délután bejelentette, hogy szerződtette Szendrei Ákost.

 

Szendrei Ákos (középen) a DAC-ban folytatja (Fotó: Földi Imre)

Szendrei Ákos ötéves szerződést kötött a Dunaszerdahely együttesével. A 18 esztendős futballista – akárcsak a szintén Paksról érkező Hahn János – a támadó szekcióban erősítheti a DAC-ot.

A fiatal csatár a Paksban 15 mérkőzésen lépett pályára, ebből 11-szer a magyar bajnokságban, s kétszer volt eredményes.

„Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy sikerült a DAC-hoz igazolnom, hiszen a csapat kiváló szurkolótáborral rendelkezik, a mérkőzéseken rendre remek a hangulat, ráadásul a körülmények is kivételesek. Nagyon várom már, hogy jövő hét szerdától az új együttesemmel készülhessek. Szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, kiharcolni a helyem a kezdőcsapatban, folyamatosan fejlődni és sikereket elérni a gárdával. A nemzetközi kupaporondon is meg akarom magam mutatni a sárga-kék színekben” – mondta a DAC friss igazolása, Szendrei Ákos.

Szendrei egyébként jelenleg az U19-es magyar válogatottal Szerbiában vesz részt egy nemzetközi tornán. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Kesztyűs Barna (Bp. Honvéd), Kinyik Ákos (Debreceni VSC, szabadon igazolhatóként), Medgyes Sinan (Budafoki MTE, szabadon igazolhatóként), Nagy Gergely (AE Larisza – Görögország), Pethő Bence (Budaörs), Simon Barnabás (Szombathelyi Haladás), Tamás Olivér (Mol Fehérvár)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Görög Gergő, Gyurkits Gergő, Kovács Flórián, Kovács László, Pesti Zoltán, Zoltán Rafael
Kiszemeltek:
Távozók: Bertus Lajos (Diósgyőri VTK), Forgács Dávid (szentlőrinci kölcsön után ETO FC Győr), Hahn János (DAC – Szlovákia), Haraszti Zsolt (MTK Budapest), Holczer Ádám (Tiszakécske), Sipos Zoltán (ETO-kölcsön után Szolnoki MÁV FC), Szakály Dénes (BFC Siófok, szabadon igazolhatóként), Szendrei Ákos (DAC – Szlovákia), Vági András (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: Bognár Dávid (Budaörs), Borsos Vilmos (Diósgyőri VTK)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

2022.01.14 14:20:27

Minden más foci B. D. K.

A 24 éves Bojart korábban megválasztották a legszexibb futballbírónak.

2022.01.13 22:48:16

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A Barcelona története legdrágább játékosának Messivel egy szinten kellene futballoznia, de tudomásul kell venni, hogy Messivel senki sincs egy szinten« – ráadásul csak akkor ment neki, amikor Messi nem játszott, de amikor az argentin volt a vezér, Coutinho a láthatatlan embert alakította.

2022.01.13 16:55:21

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

Előkerültek olyan finomságok, amelyeket mi innen nem tudhattunk vagy nem vettünk észre.

2022.01.11 23:08:07

Minden más foci PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Sem mez, sem sál, csak az arcot eltakaró maszk...

2022.01.10 22:40:02

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Az eredményért mindenre képes edzők azt mondják – olvasom a pszichológusoknál –, hogy ők győzteseket nevelnek, ám igazából veszteseket, mert kiölik az ifjakból, hogy saját magukat is hozzátegyék a fejlődésükhöz.