Footballgolf: bajnoki erőpróba, kapu helyett lyuk

B. O. L.B. O. L.
Vágólapra másolva!
2019.11.02. 09:45
null
(Fotó: Magyar Footgolf Szövetség)
Véget ért az első alkalommal kiírt Mazda Emil Frey footballgolfbajnokság. Az eseményen közel száz résztvevő mérette meg magát.

A monori Paplapos Golf Clubban rendezett hatfordulós tornát nagy érdeklődés övezte, csaknem száz résztvevő mérette meg magát az új sportágban. Több korábbi élvonalbeli labdarúgó is labdába rúgott a verseny alkalmából, többek között Füzesi Zsolt, Hámori Ferenc, valamint Juhár Tamás is rajthoz állt.

Az abszolút egyéni győztes Karakas Attila (UTE), a második Hámori Ferenc (UTE), míg a harmadik helyezett Bacskai Bence (Royal) lett. A hölgyek között Hámori Renáta (UTE) végzett aranyérmesként, a párosjátékosok rangsorában ugyancsak Karakas Attila (UTE) végzett az élen.

A footballgolf iránt érdeklődőknek legközelebb tavasszal lesz lehetőségük kipróbálni a játékot, ám ha az időjárási viszonyok engedik, még az idén játszhatnak egy kupafordulót. A szervezők további terveket is szövögetnek: lakiteleki helyszínnel szeretnének pályázatot benyújtani a jövő évi világbajnokság megrendezésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik