V. Á. 2021.10.16 22:24 Frissítve: 2021.10.16 22:50

Válogatott: Nem gondolkodom a magyar válogatott elhagyásán – Marco Rossi

Ahogyan korábban megírtuk, Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Calcio Newsnak azt nyilatkozta, átgondolná a lehetőségeit, ha több ajánlatot kapna a jövőben. Erre Facebook-oldalán reagált a szakember.

Marco Rossi nem gondolkozik a válogatott elhagyásán (Fotó: Árvai Károly)

 
Válogatott: Ha több ajánlat érkezik, átgondolnám azokat – Rossi
Marco Rossi közösségi oldalán azt írja, félreértésekre ad okot az olasz portálnak adott interjúja – nem gondolkozik azon, hogy elhagyná a magyar válogatottat. Arra azonban kíváncsi, a nemzetközi futballban hogyan látják a munkáját.

„Úgy értesültem, hogy egy olasz honlapnak adott interjúm félreértésekre adott okot. Szeretném tisztázni – ahogy azt pár hete is megtettem már –, hogy nem gondolkodom a magyar válogatott elhagyásán. Arra természetesen kíváncsi vagyok – mint szerintem minden edző –, hogy a nemzetközi futball szereplői is hogyan látják a munkám, így a jövőben adott esetben meghallgatnám őket” – írja Facebook-oldalán Marco Rossi.

2022.10.04 21:21:52

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A hazai pálya poklában még akkor is csodás lett volna az olaszok elleni futball, ha tíz magyar mezőnyjátékos áll bent a tizenhatoson belül és küzdi ki vérrel, verítékkel, fogcsikorgatással a nulla nullát.

2022.10.03 21:27:56

Magyar válogatott nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Kerkez esetében él a remény, hogy nem szalad el vele a ló.

2022.10.03 20:50:50

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2022.10.03 21:22:41

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Hat éve sokkal zűrösebbnek tetszett a generációváltás, most meg azt látjuk, hogy a legmagasabban rangsorolt futballistáinknak még csak most következhetnek a legjobb éveik. De az is igaz, hogy a magyar válogatottat innentől senki sem intézi el előre egy kézlegyintéssel, mert benne van a pakliban, hogy pórul jár.

2022.10.02 22:24:45

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az is a futball titkai közé tartozik, hogy az utolsó benyomás, élmény mindig nagyon meghatározó. Képzeljük el, ha e két meccset fordított sorrendben játsszuk le, ugyanezzel az eredménnyel. Akkor az eget veri most a mámorunk, és Szalai Ádám győzelmet jelentő csodagólja még inkább Isten akaratának tetszene, noha szerintem így is az.