U18-as válogatott: győzelem után ezúttal döntetlen a görögökkel

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 08:53
Magyarország U18-as labdarúgó-válogatottja lejátszotta a második mérkőzését is Láriszában: Tuboly Frigyes szövetségi edző csapata a keddi 2–1-es győzelem után csütörtökön 1–1-es döntetlent ért el a házigazda Görögország korosztályos együttese ellen – tudósít a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja, az mlsz.hu.

Akárcsak kedden, ezúttal is jó iramú, színvonalas csatát vívott a két fél. Az első félidőben a mieink támadtak többet, és a 25. percben sikerült megszerezniük a vezetést is: Paku Roland lövését követően Erdélyi László elé került a labda, aki nem hibázta el a lehetőséget. Az összecsapás egyes periódusaiban a görögöknek sikerült átvenniük az irányítást, és a 48. percben megszerezték az egyenlítő gólt. A lefújásig már nem változott az eredmény, a mieink tehát egy győzelemmel és egy döntetlennel zárták a görögországi utazást.

„Küzdelmes meccsen vagyunk túl, sokat dolgoztak a fiúk – nyilatkozta Tuboly Frigyes a találkozó után. – Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amikor játékban az ellenfél fölé nőttünk, míg máskor a hazaiak futballoztak jobban. Összességében reális eredmény született, megérdemelten értük el a döntetlent. Nagyon örülök, hogy lehetőségünk nyílt erre a két nemzetközi erőpróbára, megfelelően szolgálták a felkészülésünket. Remélem, minél több hasonló színvonalú meccsen tudunk szerepelni a jövőben, mert az ilyen találkozók nagyban segítik a játékosok fejlődését."

U18-AS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 
GÖRÖGORSZÁG–MAGYARORSZÁG 1–1 (0–1)
Lárisza
MAGYARORSZÁG: Steer Bence – Földes Milán (Patvaros Zsolt, 46.), Tóth Ferenc, Lang Ádám, Balogh Bence – Papp Máté (Kozma Máté, 55.), Kárpáti Vitéz (Nagy Gergő, 46.), Paku Roland – Nehéz Máté (Pavlitzky Zsolt, 70.), Erdélyi László, Vass Patrik (Fejes János, 60.). Szövetségi edző: Tuboly Frigyes

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik