Légiósok: a Hibs felfüggesztette Bogdánék edzőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.27. 13:31
Ugyan a menesztését még nem jelentették be, a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hibernian felfüggesztette jelenlegi vezetőedzőjét, Neil Lennont. A BBC információi szerint már csak idő kérdése, hogy hivatalosan is távozzon a szakvezető.

A Hibernian jelenleg a nyolcadik helyen áll a tizenkét csapatos skót Premier League-ben. Legutóbbi öt mérkőzésén kétszer vereséget szenvedett, háromszor pedig döntetlent játszott. A klub vezetősége ezután döntött úgy, hogy felfüggeszti a csapatot 2017-ben az élvonalba visszajuttató Neil Lennont.Hibernian jelenleg a nyolcadik helyen áll a tizenkét csapatos skót Premier League-ben. Legutóbbi öt mérkőzésén kétszer vereséget szenvedett, háromszor pedig döntetlent játszott. A klub vezetősége ezután döntött úgy, hogy felfüggeszti a csapatot 2017-ben az élvonalba visszajuttató Neil Lennont.

Mindez Bogdán Ádám karrierjére is hatással lehet, aki Lennon külön kérésére érkezett nyáron a csapathoz, miután a Bolton Wanderesnél már dolgoztak együtt.

A vasárnapi, St. Mirren elleni bajnokin az akadémiát irányító Eddie May és az eddigi másodedző, Grant Murray ül majd a skót együttes kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik